Nincs kategorizálva

Kulináris élvezetek az év bármely időszakában

Csodálatos magyar nyelvünk nap mint nap számtalan esetben szembesít minket sokszínűségével és azzal, hogy milyen szellemes módon tud leírni szinte bármit. Azonban van, amikor meg is tréfál minket, és ilyen a nyaralás kifejezés is.

Bár sok évtizeddel ezelőtt még tökéletesen igaz volt, hogy évente egyszer, jellemzően nyáron jutott idő a kikapcsolódásra, azonban ma már a turisztikai szezon egész évesre bővült, így más ezernyi lehetőség van az őszi, tavaszi vagy éppen a téli nyaralásra is.

Adventi hétvégék az alpesi hegyek között

A csodálatos Ausztriában várja egész évben vendégeit a Hotel OTP Birkenhof**** szálloda, és már önmagában az elhelyezkedésével is több, az utazás megtervezésekor fontos szempontnak is megfelel. Egyrészt nincs messze Magyarországtól, tehát nem kell hosszas, fárasztó utazással számolni, mégis a magyar vendég egy idegen ország kultúrájában és az alpesi táj szépségének közepében találja magát megérkezésekor.

Másrészt a hotel változatos programokkal és magasan képzett, kedves személyzettel is várja vendégeit, ahol ráadásul köszönhetően a személyzet magyar tagjainak, az esetleges nyelvi nehézségek is könnyen legyőzhetők.

Az egész évesre bővült turisztikai szezonnak különösen nagy jelentősége van egy olyan tengerparttal nem rendelkező, alpesi ország, mint Ausztria esetében, ahol a főszezon éppen őszre, télre, esetleg tavasz kezdetére esik, hiszen a havas sportok szerelmesei ebben az évszakban találják meg ott kedvenc időtöltésükhöz a feltételeket.

Az ínyencek is megtalálják a kedvenceiket

A tökéletes szállás kiválasztásakor jó, ha a hotel több különlegességgel is tud szolgálni, és a festői környezet mellett a Hotel OTP Birkenhof**** egyik ilyen szolgáltatása az egészen kiváló gasztronómiai kínálat.

A hotel nagyszerű kulináris élvezetekkel tudja kényeztetni vendégeit, hiszen a helyi, karintiai ízek mellett a magyar és a nemzetközi konyha finomságaival is találkoznak a vendégek akár a bőséges büféreggeli, akár a négyfogásos vacsora közben.

Látványkonyha és speciális étkezés

Az ételek fogyaszthatók az elegáns belső térben, de a szabadban is biztosított erre a lehetőség, a pontos és udvarias kiszolgálás pedig csak emelni fogja minden étkezés fényét. A konyha különlegessége az is, hogy saját készítésű desszertekkel, lekvárokkal, szörpökkel készülnek a vendégvárásra, így máshol nem tapasztalható exkluzív ízekkel is találkozik mindenki, aki ezek között a falak között tölti napjait. A kíváncsiak a látványkonyhán maguk is megtapasztalhatják a csodálatos ízek megszületésének fortélyait.

A különféle ételallergiával, ételintoleranciával élő vendégek sem kénytelenek lemondani ezen gasztronómiai élményekről, hiszen a konyha figyelembe tudja venni ezeket a korlátozásokat és mindenkinek képes olyan ízeket elkészíteni, amelyek nem okoznak gondot ilyen esetekben sem. Akik speciális étrendet szeretnének igénybe venni, azok kérjük, jelezzék mielőbb a rendelésük foglalásánál, hogy a szálloda szakácsai időben fel tudjanak készülni a más ételek elkészítésére.

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com