Nincs kategorizálva

Különleges hatást keltő lakberendezési kiegészítő – ez a modern fali fogas

Azt mondják, az új lakás varázsa nem tart sokáig, pedig ez nem igaz! Ha mindent alaposan mi tervezünk meg, akkor biztosan nem akarunk majd egy év múlva ismét lakást bontani. Az ember azt gondolja, hogy csak a ház kialakítása és az abban található bútorok számítanak, pedig a kisebb kiegészítők éppúgy a kényelmünket szolgálják, akárcsak a nagyok. Gyakori gondot okoz például a kisebb lakásokban a helykihasználás. 

A következő pár sorban most elhoztunk néhány modern fali fogast, amelyekkel megkönnyíthető a tárolás, így nem a “fejünkre” kell majd akasztanunk a ruhákat!

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Miért jó, ha jó a fali fogas?

“Ó ne! Kifogytunk a helyből!” – hangzik a kiáltás otthonunkban. Az ember mindig bebizonyítja, hogy képes a dolgokat tovább és tovább halmozni, azonban vannak olyan esetek, amikor nem is mi vagyunk a bűnösök, sokkal inkább az aprócska lakás. A Designmarket lakásdekoráció webshop kínálata szerencsére ezt is segít nekünk megoldani!

Előfordul, hogy néhány tárgyra sokkal elérhetőbb helyen lenne szükségünk, plusz a helyproblémával egyaránt meg kell küzdenünk. A fali fogas mindkét szituációt megoldja. Ahelyett, hogy még egy bútort szereznénk be, amivel ismét csak a hely lesz kisebb, vásároljunk inkább fali akasztót! 

Elbűvölő design, egyedi formatervezés

Napjainkban a hagyományos, letisztult fából vagy fémből készült fogasokat egyre jobban felváltják azok a termékek, amelyek egy kis humort, eleganciát és stílust csempésznek a mindennapokba. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen ezekre többnyire olyan helyeken van szükség, ahol gyorsan elérhetők, így mindig szem előtt vannak. 

Az Umbra termékcsalád a legmagasabb elvárásoknak is eleget tud tenni. A fekete színű, Skyline névre hallgató fogas például egy városképet ábrázol. Ezt a darabot simán el tudjuk képzelni az előszobában!

A Buddy produktum már a humoros design megtestesítője. Szerintem mindenki szívesen akasztgatná a ruhákat néhány falra mászó emberkére! Ez annyira menő!

Mindenes fogasok nyomában

Természetesen a multifunkcionalitás a fogasok gyártása során is meghatározó volt, ezért az alapdarabok mellett találkozhatunk összetettebb megoldásokkal egyaránt. 

A nikkel-fehér színű Cubby fogas nemcsak akasztókkal, de polccal is el van látva. Amikor este hazaérünk egy fárasztó nap után, néha csak ledobálunk mindent, aztán reggel semmit sem találunk. Milyen jó, hogy most a kulcsokat és az alapvető kiegészítőket is egy helyen tárolhatjuk!

Tippek a vásárláshoz

Igazából rengeteg színárnyalat és stílus közül választhatunk, de mielőtt fogasra költenénk el a pénzünket, bizonyosodjunk meg néhány dologról.

Milyen helyiségben helyezzük el a fogast? Körülbelül hány ruhadarabot akasztanánk fel rá? Milyen stílusú a lakás? Milyen színek és anyagok dominálnak a helyiségben? 

Amennyiben a felsorolt szempontokat jól átgondoltad, akkor biztosan rálelsz majd a tökéletes fogasra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés