Nincs kategorizálva

Laurence Fishburne üldözheti Hannibalt

A Helyszínelők egykori főszereplője és a Mátrix-trilógia Morpheusa játszhatja Jack Crawford FBI-ügynök szerepét a Mads Mikkelsen főszereplésével készülő Hannibal tévésorozatban, melyet 2013 elején mutat majd be az NBC.

Fishburne korábban a Helyszínelőkben alakított bűnügyi orvosszakértőt, azonban pár évad után otthagyta a sorozatot mert túl érdektelennek találta karakterét. Az NBC sorozata Thomas Harris Vörös sárkány című bestsellere alapján készül, melyet korábban már kétszer adaptáltak mozivászonra. Az 1986-os Embervadász című feldolgozásban Dennis Farina, a 2002-es azonos című filmben Harvey Keitel alakította Crawford szerepét. A karakter a sorozat leghíresebb darabjában, az 1991-es A bárányok hallgatnakban is feltűnt, itt Scott Glenn játszotta őt.

Avatar

Rudolf Dániel

Nem is tudom mikorra vezethető vissza a film iránti érdeklődésem (értsd szenvedélyes rajongásom), talán valamikor ovis koromban történt először, hogy éles kritikusi szemmel elemeztem a Gumimacik aktuális epizódjait. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Jelenleg az ELTE bölcsészkarán tanulok filmtudomány mesterképzésen, korábban kommunikáció szakon végeztem a Kodolányi főiskolán, és időközben diákzsűriztem is pár filmfesztiválon.

Filmek: Elsősorban a filmtörténet és a klasszikusok érdekelnek, ezen belül bármi, Bergmantól a B-noirokig. „Emberi gyengeségemnek” a klasszikus Star Trek sorozat iránti rajongásomat tartom.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya