Nincs kategorizálva

Laurence Fishburne üldözheti Hannibalt

A Helyszínelők egykori főszereplője és a Mátrix-trilógia Morpheusa játszhatja Jack Crawford FBI-ügynök szerepét a Mads Mikkelsen főszereplésével készülő Hannibal tévésorozatban, melyet 2013 elején mutat majd be az NBC.

Fishburne korábban a Helyszínelőkben alakított bűnügyi orvosszakértőt, azonban pár évad után otthagyta a sorozatot mert túl érdektelennek találta karakterét. Az NBC sorozata Thomas Harris Vörös sárkány című bestsellere alapján készül, melyet korábban már kétszer adaptáltak mozivászonra. Az 1986-os Embervadász című feldolgozásban Dennis Farina, a 2002-es azonos című filmben Harvey Keitel alakította Crawford szerepét. A karakter a sorozat leghíresebb darabjában, az 1991-es A bárányok hallgatnakban is feltűnt, itt Scott Glenn játszotta őt.

Rudolf Dániel

Nem is tudom mikorra vezethető vissza a film iránti érdeklődésem (értsd szenvedélyes rajongásom), talán valamikor ovis koromban történt először, hogy éles kritikusi szemmel elemeztem a Gumimacik aktuális epizódjait. Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Jelenleg az ELTE bölcsészkarán tanulok filmtudomány mesterképzésen, korábban kommunikáció szakon végeztem a Kodolányi főiskolán, és időközben diákzsűriztem is pár filmfesztiválon.

Filmek: Elsősorban a filmtörténet és a klasszikusok érdekelnek, ezen belül bármi, Bergmantól a B-noirokig. „Emberi gyengeségemnek” a klasszikus Star Trek sorozat iránti rajongásomat tartom.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com