Nincs kategorizálva

Luxus kényeztetés hidromasszázs kabinnal

A hidromasszázs zuhanykabinok biztosítják a luxus kényeztetést mindenki számára zuhanyzás közben. A különféle funkcióknak köszönhetően segítenek a stressz csökkentésében a fárasztó napok után. Cikkünkben utánajárunk annak, hogy mit érdemes tudni erről a zuhanykabintípusról.

A hidromasszázs kabin minimális előkészületet és telepítést igényel, hiszen készre gyártott kivitelben is kapható. Ez azt jelenti, hogy a vásárlást követően csupán beépíteni és bekötni kell a kabinokat. Természetesen néhány dologra figyelni kell a zuhanykabin kiválasztása során, az alábbiakban ezeket összegezzük. Továbbá arra is kitérünk, hogy milyen alapfunkciókkal rendelkeznek ezek a típusok.

Ha a készre gyártott változatra esik a választás…

Első lépésként minden esetben pontos méréseket kell végezni a fürdőszobában, hiszen csak így lehet kiválasztani az ideális hidromasszázs zuhanykabint. Le kell mérni az alapterületet és a belmagasságot egyaránt, illetve ellenőrizni kell a meleg víz és a hideg víz kiállást, a lefolyó elhelyezkedését és az elektromos csatlakozást is.

Az említettek mellett minden esetben figyelembe kell venni a gyártók által meghatározott minimum vízkeménység és víznyomás értékét is. Ezek az információk természetesen abban az esetben kiemelten fontosak, ha készre gyártott változatra esik a választás, egyedi kivitelezés esetén kevesebb kompromisszumot kell kötni.

A fúvókák külön-külön is üzemeltethetőek a hidromasszázs kabinban

Amennyiben egyedi kivitelű hidromasszázs zuhanykabin kerül beszerelésre, akkor egyszerűbb a választás, hiszen ez a változat tökéletesen igazítható a fürdőszoba stílusához és paramétereihez. Ebben az esetben a hidromasszázs zuhanykabin minden egyes része igény szerint kiválasztható.

A hidromasszázs zuhanykabinok esetében a fúvókák külön-külön is üzemeltethetőek, vagyis egymástól függetlenül is beállítható az intenzitásuk. Így arra is van lehetőség, hogy kizárólag egyes izomcsoportok masszírozására kerüljön sor. 

A hidromasszázs zuhanykabin számos funkcióval rendelkezhet

Ma már elektronikus és mechanikus vezérlésű fúvókákkal rendelkező hidromasszázs kabinok egyaránt találhatóak a kínálatban. Természetesen olyan típusok is kaphatóak, amelyek esetében a vízsugarak intenzitása egységes, így kikapcsolódásra alkalmasak, de terápiás célokra kevésbé. A választás során érdemes figyelembe venni, hogy minél több fúvóka található a hidromasszázs zuhanykabinban, a vízsugár annál több ponton éri majd a testet.

A hidromasszázs zuhanykabin számos funkcióval rendelkezhet, például a masszázsfunkció változtatható ritmusával és intenzitásával, lábmasszázs funkcióval, érintőképernyős kijelzővel, vízesés funkcióval, zenehallgatás lehetőségével, aromaterápiával és színterápiával. Továbbá felhajtható ülőkével, szappanadagolóval, LED-világítással és törölközőtartóval is.

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!