Nincs kategorizálva

Mad Max a Rooftopon, amire most VIP páros belépőjegyet nyerhetsz!

Charlize Theron a Mad Max – A harag útjábanImádjuk a Mad Max – A harag útját, ezt bizonyítja, hogy egy egész héten keresztül, tematikusan is foglalkoztunk vele a premier idején. Mi hiába láttuk már nem is egyszer, most is ott leszünk. Ha velünk játszol, ott találkozhatunk.

Augusztus második hetében a Budapest Secret Cinema egy új világba kalauzol el minket. George Miller hat Oscar-díjas mozijában a világ vége utáni napokba nyerünk bepillantást, mikor a víz a legnagyobb kincs, és az egész bolygó nem más, mint egyetlen, hatalmas sivatag. A tét napról napra a túlélés – ebben a kilátástalan helyzetben kísérjük el útján Maxet (Tom Hardy), a családja elvesztésétől szenvedő harcost, és Furiosát (Charlize Theron), aki gyerekkora helyszínét kutatva keresi a megnyugvást.

Olvasd el a Mad Max 1Mad Max 2 és Mad Max 3 kritikánkat is.

Tom Hardy és Charlize Theron életpályája hihetetlen izgalmas. Az általában rebellis, saját, széthullott világukat összerakni igyekvő, bolyongó hősöket alakító Tom Hardy és a modell alkatú lányokat kopaszon, félkarú anyatigrisként védelmező Charlize Theron annyira magával ragadott bennünket, hogy külön-külön portrét tettünk közzé róluk.

https://www.youtube.com/watch?v=L_tW459UYdM

Időpont: 2016. augusztus 15. hétfő
Helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Kapunyitás: 19:00
Filmkezdés: 20:45
A film közben szünetet tartunk!
Bővebben a vetítésről az esemény facebook oldalán olvashatsz.

 

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.