Nincs kategorizálva

Marad a zúzás és a halálos iram

Nissan-GT-R-in-Fast-and-Furious-6Nehéz dűlőre jutni a rajongókkal. A Halálos iramban-sorozatba legutóbb úgy sikerült új életet lehelni, hogy az illegális gyorsulási versenyek világából a klasszikus akciófilmek univerzumába helyezték át a cselekményt, azaz többet lőttek és robbantottak benne, mint ahány autót összetörtek. Ezzel sikerült új rajongókat szerezni a sorozatnak, a régiek egy része viszont megsértődött.

Hol marad a gumiégetés a flaszteren? – kérdezték csalódottan. Nemsokára mozikba kerül a hatodik rész, és sok rajongó most azon parázik, hogy teljesen háttérbe szorul az autóverseny, és helyette nem is töltenek majd, csak lőnek. Őket nyugtatta meg Jordana Brewster, a sorozat női főszereplője. „Már az ötödik rész is közel állt a klasszikus akciófilmekhez, hiszen az évszázad rablása szerepel benne – mondja a színésznő –, de ne feledjük, hogy a rablás egy hihetetlen autós üldözés közben valósul meg, ahol egy hatalmas széfet végigvonszolnak a városon, és minden összetörnek, amit csak lehet. Ilyen a hatodik rész is: olyan nagyszabású akciókra lehet számítani, amik háborús filmeknek is becsületére válnának, de a halálos iram ettől még megmaradt, sőt. A sorozat egyetlen részében sem szerepelt még annyi szuperkocsi, mint a mostaniban, és a sebesség szédítőbb, mint valaha. Néha befigyel egy-két tank meg helikopter is, de ez már csak hab a tortán.”

A készítők tehát azon agyalnak, hogy vajon mit várnak a rajongók az új résztől, az azonban valószínűleg fel sem merült kérdésként Justin Linben és csapatában, hogy egyáltalán várja-e valaki az új részt a finoman szólva vegyes fogadtatásban részesült Ötödik sebesség után – a május 23-ára ígért premier után erre is fény derül.

UIP Magyarország

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!