Nincs kategorizálva

Megérkezett a Vasember 3. első előzetese

A Marvel és a Paramount 2013 májusában készül bemutatni Tony Stark történetének harmadik epizódját, amelyhez ma meg is jelent az első trailer. Az előző részekhez hasonlóan Shane Black képregényfilmje is bővelkedik nagy nevekben: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale, Jon Favreau és Ben Kingsley is tiszteletét tette a forgatáson.

A rendező eddig egy filmmel (Durr, durr és csók) büszkélkedhet, de forgatókönyvíróként neki köszönhetjük a Halálos fegyver-szériát vagy Az utolsó cserkészt. A stúdió pedig elegendő referenciának találta munkásságát, hogy a következő évi legnagyobb dobásukat, a Vasember 3. megírását is rá bízzák.

A már jóval sötétebb tónusú történet szerint Tony Starknak még soha nem volt nehezebb dolga, ugyanis a határokat nem ismerő gonosz (Mandarin) a milliárdos feltaláló közvetlen környezetére, szeretteire is lecsap. A szuperhős elhatározza, hogy bármibe is kerül, visszavág azoknak, akik beleavatkoztak életébe. Találékonyságára, ösztöneire és persze találmányaira hagyatkozva minden követ megmozgat célja elérésében. A feladat során talán még arra a kérdésre is választ kap, hogy vajon a „ruha” teszi az embert vagy fordítva.

Avatar

Szűcs Tamás

Szűcs Tamás a Corvinus Egyetemen végzett kommunikáció szakot és az ELTE-n filmelmélet és -történet szakot. Korábban a Filmtekercs hírrovatának vezetője volt, jelenleg kommunikációs tanácsadó egy PR ügynökségnél. Specializációja Hollywood, a közel-keleti filmek, az amerikai talk showk és sitcomok.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya