Nincs kategorizálva

Michael Bay ledarálja a jegyzeteit

Egészen más irányba viszi a Transformers-franchise-t Michael Bay, de közben mégis hű marad az eddigi filmek cselekményéhez.

A negyedik rész komolyabb és összetettebb lesz, s bár a történet négy évvel az után veszi fel az események fonalát, ahol a harmadik rész befejeződött, új alapokra helyezi a sorozatot.

– Legutóbb Chicago ostrománál tartottunk, az új sztori négy évvel azután folytatódik – mondja Bay legújabb interjújában. – Az új főszereplő, Mark Wahlberg nem Shia Labouf szerepét veszi át, hanem teljesen új karaktert alakít. A történet teljesen új irányt vesz, de közben szervesen illeszkedik az eddigi cselekményhez. Az viszont, hogy merre kanyarodik, annyira meglepő és eredeti, hogy biztosan senki nem tudja kitalálni. A kukámat egyébként nem érdemes átkutatni új infók reményében, mert mindig gondosan ledarálom a jegyzeteimet. – tette még hozzá a rendező viccesen.

Az interjúrészletet hallva pedig mi már nem csodálkozunk: az eddigi részek cselekménye is nyilván azért lett olyan, amilyen, mert ledarált jegyzetek alapján készült…

UIP Magyarország

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com