Nincs kategorizálva

Michelle Pfeiffer is feltűnhet Luc Besson új filmjében

Állítólag folynak a tárgyalások azt illetően, hogy Michelle Pfeiffer játssza Luc Besson Malavita-jának egyik szerepét, írja a Variety.

A Malavita a hírhedt Manzoni maffiacsalád történetét meséli el, akiket egy tanúvédelmi program keretén belül a franciaországi Normandiába telepítenek át. Ám miközben mindent megtesznek a beilleszkedésért képtelenek levetkőzni régi szokásaikat, így rövidesen ismét a régi, „családi” úton kezdik bonyolítani üzleteiket.

A forgatókönyvet Besson jegyzi Tonino Benacquista Badfellas című regénye alapján, Pfeiffer az adaptációban De Niro karakterének feleségét fogja alakítani (a színésznőt egyébként a People Like Us-ban láthatjuk legközelebb).

A film előkészítése júliusban kezdődik, a forgatásra pedig a tervek szerint augusztusban kerül sor a La Cité du Cinémában, ahol az új Studios de Paris is található. A további forgatási helyszínek Normandiában, Franciaországban és New Yorkban lesznek, cél a 2013-as bemutatás. (forrás: www.comingsoon.net)

Zsély Csilla

2007 szeptemberétől koptatom az ELTE-BTK filmes tanszékének padjait, és mint minden rendes bölcsész, én is igyekszem mindig (legalább) két lábbal a föld felett járni. Habár a filmezés gyakorlati oldala mindig is jobban foglalkoztatott (az amatőr filmkezdeményezéseket mostanra már szerencsére leváltották a kiforrottabb művek), 2009 őszén egy szép napon mégis az írásra adtam a fejem, és megpályáztam egy helyet az akkor épp munkaerő-frissítésen munkálkodó Filmtekercsnél. Azt pedig, hogy a filmezés és az arról való írás milyen békésen megfér egymás mellett, mi sem bizonyítja jobban, minthogy újabban már szorgosan igyekszem elsajátítani a sajtóakkreditációk minden csínját-bínját, mint a fesztivál rovat vezetője.

Filmek: Az animációs filmek iránti már-már beteges rajongásom talán életem első moziélményére, a Toy Story 1996-os megtekintésére vezethető vissza, a forma iránti lelkesedésem azóta töretlen, és újabban egy animációs blog elindításához vezetett. Egyébként nagyjából mindenevő vagyok, bár szívszaggató melodrámák, kaszabolós horrorok és zombifilmek kerüljenek. Abszolút kedvencként Tim Burtont említeném, A majmok bolygója kivételével.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!