Nincs kategorizálva

Mielőtt eljön az éjfél

Vannak még meglepetések: már idén megnézhetjük a Mielőtt felkel/lemegy a nap széria harmadik részét – írja az Aeon Flux.

A múlt héten már hírt adtunk azokról a pletykákról, amik szerint a Before Midnight címre keresztelt film már forog is Görögországban. Az akkori feltevések most beigazolódtak: a harmadik epizódot már az idei Torontói Filmfesztiválon bemutatják. Mindez különösen meglepő annak fényében, hogy az alkotók eddig azt hangoztatták, még csak előkészületi fázisban tartanak a munkálatokkal.

A történetről csak annyit lehet tudni, hogy 9 évvel a második epizód után veszi fel a fonalat, a helyszín pedig Bécs és Párizs után ezúttal Görögország. Az első publikált képen természetesen Jesse (Ethan Hawke) és Celine (Julie Delpy) látható.

Polgári Lilla

Jelenleg elsős kommédiás mesterszakos hallgatóként az ELTE padjait koptatom. Két szenvedélyem van: a filmek és az írás, így e kettő kombinációjából indultam el az újságírói, de különösképpen a kritikusi pálya felé. Nem lehet elég korán kezdeni: családi beszámolók szerint 4 évesen a Schindler listáját néztem újra és újra, akkor még szerény (ám mai napig őrzött) VHS-gyűjteményünk egyikén. Ma már a sorozatok is jelentős szerepet töltenek be (izé, sok időt vesznek el); sok esetben vészesen függő lettem.

Filmek: vegyesen. Igyekszem bepótolni a klasszikusokat, bár ahogy haladok, kezdek rájönni, hogy arra egy élet is kevés. Legközelebb talán Tim Burton „korai” filmjei (a Nagy hallal bezárólag) állnak, valamint mindenféle kifordított mese (A herceg menyasszonya, Csillagpor, Leharcolt oroszlánok). A 3D-t nem szívelem, viszont általa a nagy vásznon tekinthetek meg filmeket, amik anno kimaradtak (Toy Story 1-2., Titanic, idén Jurassic Park). Mert minden moziban az igazi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com