Nincs kategorizálva

Mila Kunis mint a Szürke ötven árnyalatának főhősnője?

Mila-Kunis-1Már régóta úgy hírlik, a Focus Features  Mila Kunisnak szánja Anastasia Steel szerepét az E.L. James regényéből készülő A szürke ötven árnyalatában.

Kunis legközelebb az Óz, a hatalmasban fog feltűnni mint Theodora, minek kapcsán interjút adott az extratv.com-on, itt pedig megkérdezték, elvállalja-e a szerepet. Az első határozott, nemleges választ („NO!”) elég gyorsan finomította, mondván nem zárkózik el teljesen.

Azt nem tudni, egyáltalán felajánlották-e neki a szerepet, azt viszont igen, hogy a Universal és  Focus Features együtt készül az adaptációra. A könyvben Anastasia egy 22 éves egyetemista, a színésznő azonban már 30, és rég kikerült már az iskolából. A történet Christian Grey, a gazdag üzletember és a szexualitását mellette felfedező Steel erotikus kapcsolata körül forog. Nagyon úgy tűnik, hogy Mila Kunis életkorából kifolyólag nem alkalmas a szerepre, és sokkal valószínűbb, hogy egy viszonylag ismeretlen színésznőnek adják majd.

A teljes interjút, mely főként az Óz, a hatalmasról szól, itt megnézhetitek.

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!