Nincs kategorizálva

Nem a méret a lényeg? Van, amikor igenis az!

Számtalan olyan helyzet van az életben, amikor azt harsogjuk, hogy nem a méret a lényeg, aztán a végén kiderül, hogy mégiscsak fontos lett volna a megfelelő méret kiválasztása. Gondolj csak bele, mennyi dolog van, aminél igenis fontos a méret!

Miért épp az intim dolgokkal lenne más a helyzet? Sőt, ott kiemelkedő jelentőséggel bír az, hogy miből mekkorát választasz. Mai cikkünkben ezt a kérdéskört járjuk körbe, hogy megkönnyítsük számodra a választást.

Amikor az első játékszert megveszed

Ha már ott tartasz, hogy csak azt kell kiválasztani, hogy melyik eszközt vedd meg a Pajkos Pajtás vibrátorainak széles választékából, akkor már bizonyára jó nagy utat tettél meg. Rengeteg ember szeretne magának szexuális játékszert, hiszen kinek a fantáziáját ne izgatnák ezek a fantasztikus kis kütyük, viszont csak kevesen mernek a tettek mezejére lépni.

Vagyis mertek eddig, mert szerencsére a tapasztalatok azt mutatják, hogy egyre többen teszik félre a gátlásaikat, és rendelnek maguknak különféle eszközöket. Ez ráadásul az olyan webáruházaknak köszönhető, mint amilyen a Pajkos Pajtás is, hisz most már diszkréten le is adható a rendelés.

Persze vásárolni könnyű, de kiválasztani a megfelelő darabot már keményebb dió, ezért is gondoltuk, hogy mai cikkünkben a vibrátor kiválasztásában próbálunk hathatós segítséget nyújtani.

Válassz megfelelő méretet!

Természetesen a vibrátorok közül is megannyi variáció van, mindegyiknél elsődleges jelentőségű lesz a megfelelő méret kiválasztása. Ha ez nem megfelelően történik, akkor minden örömnek oda, így érdemes fontolóra venni a következő szempontokat:

  • A mérete legyen arányos a tested méretével! Talán nem is kellene mondani, de a túl rövid darabokkal nem érsz el oda, ahova kellene, míg a túl hosszúak inkább kellemetlen érzetet szülnek majd.
  • Fontos szempont a tapasztalat is: ha még kezdő vagy a vibrátorok használatában, akkor érdemesebb a kisebb mérettel kezdeni, majd ahogy magabiztossá válnak a kézmozdulatok, lehet nagyobbra váltani.
  • A funkció sem elhanyagolható: ha inkább külső ingerlésre szeretnéd bevetni, akkor elég a kisebb, ha viszont belsőleg szeretnéd használni, akkor a fent említett testi adottságokat kell figyelembe venni.
  • Persze a tárolás is fontos szempont, sőt a szállítás is, így érdemes arra is gondolni, hogy utazáshoz praktikusabb lehet egy kisebb darabot beszerezni, míg otthon akár egy nagyobb is kényelmesen elfér az éjjeliszekrényben.

És ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen számos további döntés előtt állsz majd, mielőtt a kosaradba teszed a megfelelő darabot.

Válassz anyagot, formát és funkciót!

Ha már megvan a megfelelő méret, akkor is még számos döntés előtt állsz, ugyanis rengeteg féle anyag (szilikon, gumi, üveg, fém), forma (ívelt vagy kanyarodó) és funkció (rezgés, pulzáció, forgás, speciális mozgás) között választhatsz a tökéletes élmény elérése érdekében.

Támogatott tartalom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com