Nincs kategorizálva

Nem tetszett a kritika

 

Hát igen, ilyen az internet világa. Nem mindig a neked kedvező vélemények uralkodnak. Gondolom, azt érezted, mintha nem is ugyanazt a filmet láttad volna, mint a cikk írója. Mintha… alternatív univerzumokban léteznétek. Kicsit olyan ez, mint a Bandersnatch maga, de ne ijedj meg ettől. A Te utad is ugyanolyan érvényes, mint bárki másé.

Az utad itt még nem ért véget, hiszen kutathatsz a neked tetsző vélemény után. Kereshetsz egy olyan kritikát, aminek sokkal inkább igazat adsz. Olyan kritikára, ami megért téged. Aztán ki tudja, hogy megtalálod-e. Lehet, hogy senki sem gondolkodik ugyanúgy ugyanarról a témáról. Ebben az esetben várjuk értékes hozzászólásodat a főoldal kommentszekciójában. Mondd meg, Te mit gondolsz a Bandersnatch-ről, és bővítsd a párhuzamos valóságok sokaságát!

 

MIT FOGSZ TENNI?

„KERESEK EGY MÁSIK KRITIKÁT”

„MEGÍROM A SAJÁT VÉLEMÉNYEM”

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..