Nincs kategorizálva

Nem tetszett a kritika

 

Hát igen, ilyen az internet világa. Nem mindig a neked kedvező vélemények uralkodnak. Gondolom, azt érezted, mintha nem is ugyanazt a filmet láttad volna, mint a cikk írója. Mintha… alternatív univerzumokban léteznétek. Kicsit olyan ez, mint a Bandersnatch maga, de ne ijedj meg ettől. A Te utad is ugyanolyan érvényes, mint bárki másé.

Az utad itt még nem ért véget, hiszen kutathatsz a neked tetsző vélemény után. Kereshetsz egy olyan kritikát, aminek sokkal inkább igazat adsz. Olyan kritikára, ami megért téged. Aztán ki tudja, hogy megtalálod-e. Lehet, hogy senki sem gondolkodik ugyanúgy ugyanarról a témáról. Ebben az esetben várjuk értékes hozzászólásodat a főoldal kommentszekciójában. Mondd meg, Te mit gondolsz a Bandersnatch-ről, és bővítsd a párhuzamos valóságok sokaságát!

 

MIT FOGSZ TENNI?

„KERESEK EGY MÁSIK KRITIKÁT”

„MEGÍROM A SAJÁT VÉLEMÉNYEM”

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya