Nincs kategorizálva

Nézd meg A Wall Street farkasát a Corvintetőn

A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street)

A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street)A Budapest Rooftop Cinemanak köszönhetően egy szerencsés és partnere VIP helyekről élvezheti A Wall Street farkasa című filmet.

A Budapest Rooftop Cinema 3. szezonjának legújabb rendezvényén a Martin Scorsese és kedvenc színésze, Leonardo DiCaprio kultikus találkozásából született A Wall Street farkasát tűzzük műsorunkra. A megjelenésekor azonnal hatalmas port kavart film Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio brilliáns alakításában) tőzsdeügynök pályafutását követi nyomon, aki már 26 évesen heti 1 millió dollárt keresett. A drogok, a nők és a pénz bűvöletében Belfort semmilyen eszköztől nem riadt vissza, hogy megvalósítja a saját amerikai – és még az sem tartotta vissza, hogy az FBI is a nyomában lihegett. Te se maradj le Belfort őrült ámokfutásáról, mert ezt a filmet látni kell – és nem is elég csak egyszer! A vetítésről bővebb információt az esemény Facebook-oldalán találtok.

Ha te is ott szeretnél lenni a június 11-ei vetítésen a Corvintetőn, akkor válaszolj az alábbi kérdésre szerda 16 óráig. A válaszhoz segítséget itt találsz.

Update: Játékunk véget ért, a nyertest e-mailben értesítettük.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com