Nincs kategorizálva

Nyerj páros belépőt a Neon Démonra!

neon-demon-budapest-secret-cinema

neondemonRefn Cannes-ban kifütyült, mások által meg tapssal ünnepelt filmjéről hamar kiderült, hogy olyan mű, ami senkit sem hagy hidegen. Játssz velünk, és döntsd el magad, hogy a provokatív, megosztó kritikákkal övezett film kapcsán, a lelkesedők vagy a csalódottak oldalán állsz!

Rókus Ákos kollégánk az év elején megjegyezte, hogy 2013-ban még bizonytalan volt, Nicolas Winding Refn útkeresésbe vagy stílusépítésbe kezd.

Ahogyan írja: „Legyen szó egzisztencialista gengszterfilmről, viking-történetbe vagy bosszúsztoriba oltott spirituális utazásról, Nicolas Winding Refn filmjei páratlan stílusérzékről tanúskodnak (összefoglaló írásunk). A dán rendezőzseni sok rajongót szerzett magának a Drive-val, majd a Csak Isten bocsáthat meg című összegző alkotással össze is zavarta a nézői elvárásokat. Akkor úgy fogalmazott, hogy mindig nőkről szeretne filmet forgatni, de helyettük erőszakos férfiak kerülnek a filmjei középpontjába. Az egyik legizgalmasabb kortárs európai szerző kísérletező kedve és kreativitása számos alkalommal bizonyította már, hogy bátran nyúl újdonságokhoz, és nem hagyja gúzsba kötni az elképzeléseit. Nos, a 2016-ban mozikba kerülő The Neon Demon valóban egy női sorsot követ majd, így hamarosan egy új terepen bizonyíthat Nicolas Winding Refn. ”

Ha velünk játszol, páros belépőt nyerhetsz az eseményre.

időpont: 2016. augusztus 27. szombat
helyszín: Csillebérci Úttörőtábor, Szabadtéri Mozi
A vetítés kezdése: 20:15
Bővebben a vetítésről az esemény facebook oldalán olvashatsz.

 

A válaszhoz segítséget az alábbi, filmről írt kritikánkban találsz.

Nárcisz elvirágzása – Neon Démon

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket értesítettük.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com