Nincs kategorizálva

Nyerj Terminátor 2 mozijegyet és posztert! – játék

Augusztus végétől világszerte 3D-ben tér vissza a mozivásznakra James Cameron kultikus akció-scifije, a Terminator 2 – Az ítélet napja. A Pannonia Entertainment jóvoltából most premier előtti mozijegyet és plakátot nyerhetsz!

Augusztus végétől világszerte 3D-ben tér vissza a mozivásznakra James Cameron kultikus akció-scifije, a Terminator 2 – Az ítélet napja. A filmet Magyarországon szeptember 14-től mutatja be a Pannonia Entertainment, digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti ’91-es magyar szinkronnal. Az országos premier előtt két héttel, augusztus 29-én – a filmbéli Ítélet Napja 20. évfordulóján – nagyszabású Terminator Napot tartanak a Corvin Moziban, aminek a legnagyobb vászonméretű Korda termét kifejezetten a T2 premier kedvéért nagy teljesítményű dupla vetítőgépes Dolby 3D technikával szereltek fel a Christie projektorgyártó és a Cinema Next Kft. együttműködésében. Ezen a napon a T2 3D mellett egyetlen alkalommal látható lesz a Terminator 1984-ben készült első része is, valamint egy exkluzív video-interjú James Cameronnal az újbóli bemutató kulisszatitkairól. A filmet augusztus 29. és szeptember 13. között további premier előtti vetítéseken láthatják a Corvin Mozi nézői, szeptember 14-től kezdve pedig országszerte több mint 30 moziban, Budapesten és a megyeszékhelyek többségén is vetítik. A vetítési helyszínek részletes listája a film Facebook-oldalán, a https://facebook.com/TerminatorMozi oldalon olvasható.

Játssz és nyerd meg a 3 db páros nyereményjegy egyikét a film premier előtti vetítésére (aug. 28. 19:00, Corvin Mozi, Korda terem) vagy a 3 db 70x100cm-s Terminator 2 3D moziplakát egyikét. /A moziplakátokat a nyertes egy későbbi időpontban veheti át a Pólus Moziban, név alapján./

Itt pedig a plakát, amelyet megnyerhettek:

 

Válaszodat 2017. augusztus 28. 16:00-ig várjuk.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com