Nincs kategorizálva

Tippeld meg Te is, kik nyerik az Oscar-díjakat

Csak egy kicsivel több, mint 24 óra, és kiderül, kihez jutnak az idei szobrok. Közös játékra hívunk mindenkit, a tippeket hétfő hajnal 2 óráig lehet leadni.

Nem mindig egyezik, hogy szerintünk kiknek kellene megkapnia az Oscar-díjat, és hogy valójában kik kapják meg. Tavaly például nagyon szorítottunk a Három óriásplakát Ebbing határában című Martin McDonagh filmnek, de Guillermo del Toro és a halszex az élre juttatta A víz érintését. Idei aggályainknak ebben a cikkben adtunk hangot.

Most rajtad áll a sor, kedves olvasó! Az alábbi játékban tippelj velünk! Lehet, hogy jobban tudod, de lehet, hogy ugyanúgy gondolunk egy kategóriára. Közöld velünk, és lássuk meg reggelre, ki mennyire tippelt jól! A játékot éjjel kettőkor bezárjuk, utána pedig jöhetnek az eredmények.

Címkék
Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya