Hírek Nincs kategorizálva

Osvárt Andrea újabb filmes díjat kapott Olaszországban

Osvárt Andreának ítélték oda csütörtökön a European Golden Globe filmes díjat az Olaszországban akkreditált külföldi újságírók.

A színésznő a római Német Akadémia kulturális intézetében tartott díjkiosztó ünnepségen vette át az elismerést  ̶  jelentették az olasz hírügynökségek. Az Olaszországból tudósító külföldi újságírók szövetsége minden évben díjazza a tagsága által megszavazott legjobb mozifilmet és a legjobb alakítást nyújtó színészeket.

Osvárt Andrea a European Golden Globe elnevezésű díjat a Fabrizio Cattani rendezte Maternity Blues című film főszerepéért kapta. A szülés utáni depresszióról szóló filmben a színésznő egy gyermekét meggyilkoló anyát játszott.

Osvárt Andrea az utóbbi egy hét alatt a második szakmai elismerést kapta Olaszországban: június 30-án a szicíliai Taorminában, a Nastri d’Argento filmes díjátadón az év felfedezettjének tartott színésznőnek járó Biraghi-díjat kapta meg. Az elismerést az olasz filmes újságírók országos szakszervezete (SNGCI) ítélte Osvárt Andreának szintén a Maternity Bluesért.

Az Olaszországban élő 33 éves színésznőt Kanadába várják a Luc Besson rendezte Transporter című sorozat forgatásának befejezésére, és hamarosan a mozikban is ismét látható lesz a Nicolas Lopez rendezte Aftershockban, amely a 2010. évi chilei földrengés idején játszódik  ̶  írta az olasz sajtó.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com