Nincs kategorizálva

Philip Seymour Hoffman természetfölötti drámát rendez

Természetfeletti drámát rendez Philip Seymour Hoffman, aki a velencei és a torontói filmfesztiválon is nagy tetszést aratott a The Master című film főszerepében.

Az Ezekiel Moss című dráma egy nebraskai városkába érkező titokzatos idegenről szól, aki beszélni tud a halottakkal. A különös férfi sorsdöntő változást hoz a település lakóinak, köztük egy özvegynek és fiának az életébe. A forgatókönyvet Keith Bunin írta, a film a Mandalay Pictures és a Likely Story produkciójában készül.

    Az Oscar-díjas színész 2010-ben debütált rendezőként a Jack csónakázni megy című romantikus vígjátékkal – emlékeztetett a The Hollywood Reporter online híre.

Avatar

Szűcs Tamás

Szűcs Tamás a Corvinus Egyetemen végzett kommunikáció szakot és az ELTE-n filmelmélet és -történet szakot. Korábban a Filmtekercs hírrovatának vezetője volt, jelenleg kommunikációs tanácsadó egy PR ügynökségnél. Specializációja Hollywood, a közel-keleti filmek, az amerikai talk showk és sitcomok.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya