Nincs kategorizálva

Russell Crowe majdnem kiszállt a Robin Hoodból

Kevésen múlott, hogy Russell Crowe helyett másvalaki játssza a legendás sherwoodi betyárt, Robin Hoodot. Az Oscar-díjas sztár ugyanis annyira elégedetlen volt a film első forgatókönyvével, hogy azt fontolgatta, kiszáll.

– Nem akarok senkit megbántani, de fabatkát sem ért a forgatókönyv első változata – mondja Crowe. – Nagyjából a C.S.I.– A sherwoodi erdő című epizódot lehetett volna leforgatni belőle. Közöltem: ha csak ennyi a sztori, kiszállok.

Crowe és a rendező, Sir Ridley Scott tiltakozása nyomán született meg az új forgatókönyv, amely Robin Hood eredettörténetét meséli el: azt, hogy egy egyszerű katonából hogyan lesz legendás igazságosztó.

Akadt más változás is. Amikor 2007-ben megkezdték a produkció előmunkálatait, még Sienna Miller volt a női főszereplő, később azonban lecserélték Cate Blanchettre. – Cate-tel évek óta nagyon jó barátok vagyunk, és úgy éreztem, vagy ő játssza Mariont vagy senki – magyarázza Crowe a szereplőcserét. Korábban úgy szólt a fáma, hogy Sienna Miller túl soványnak ítéltetett a délceg hölgy szerepére, de a stábból senki nem erősítette meg ezt az információt.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya