Nincs kategorizálva

Sacha Baron Cohen újra támadásba lendül – Előkészítés alatt a The Lesbian

Sacha Baron Cohen mindig is extrém filmötleteiről volt híres, no meg az erőteljes polgárpukkasztásról. És mint mindig, új filmjéhez is a való életből merít alapot. A The Lesbian tényleg igaz történetből fog táplálkozni.

Nem is olyan régen ugyanis egy bizonyos hongkongi milliárdos, Cecil Chao nem kevesebb, mint 65 millió dollárt ajánlott fel annak a „hős szerelmesnek”, aki hajlandó volna feleségül venni 33 éves, nem mellesleg leszbikus lányát. A hölgy egyébként Franciaországban már összeházasodott szerelmével, de ez a családot cseppet sem érdekli, elvégre azonos neműek között teljesen érvénytelennek tekintenek bármiféle kapcsolatot. A kedves apuka a bejelentést hivatalos sajtóközleményben tette, abban a hitben, hogy ajánlata teljesen komolyan vehető, és normális dolog.

Azóta valószínűleg, de legalábbis remélhetőleg megváltozott effajta véleménye, egyrészt az amúgy is nagy felháborodásnak köszönhetően, másrészt pedig azért, mert Sacha Baron Cohen máris lecsapott a témára, és a Paramounttal együtt bejelentették, hogy az extrém kerítési történetet The Lesbian címen vászonra viszik. A főszereplő természetesen nem más, mint maga SBC lesz, de a további stábtagokról egyelőre még nem tudni semmit.

SBC idáig olyan filmek végett vált híressé, mint az Ali G Indahouse, Borat, Brüno és legutóbb A diktátor. Egytől-egyig elborult vígjátékok, gúnyos és kegyetlen társadalomkritikával.

Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés