Nincs kategorizálva

Samuel L. Jackson is szerepelni fog az amerikai Oldboy-ban

Spike Lee készíti Park Chan-wook bosszú thriller klasszikusa, az Oldboy amerikai verzióját – írja a comingsoon.net.

A stábhoz nem régiben csatlakozott Jackson is, akit a hírek szerint a főszereplő Josh Brolin fog megkínozni az egyik kulcsjelenetben. Jackson már régóta az egyik legsikeresebb színésznek számít Hollywoodban, amihez az elmúlt időkben a Star Wars-epizódok, a Vasember első és második része, illetve  a nemrégiben bemutatott A bosszúállók sikerei segítették hozzá. Mindemellett a fizetség sem maradhatott el, Jackson vagyona közel 12 milliárd dollárra rúg.

Ám mindezen sikereket megelőzően Jacksont több korai Spike Lee filmben is láthattuk, így a Suli lázban vagy a Dzsungellázban.

A tervek szerint az Oldboy forgatása ez év őszén kezdődik meg New Yorkban, a zeneszerző pedig Bruce Hornsby lesz.


Warning: Illegal string offset 'Movie' in /home/customer/www/filmtekercs.hu/public_html/wp-content/plugins/wp-review/includes/functions.php on line 2173

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés