Nincs kategorizálva

Schwarzenegger örül a visszatérésnek

Arnold Schwarzenegger boldog, hogy visszatért a filmiparba a politika világából. A színész erről A feláldozhatók 2. hétfői londoni premierjén beszélt.

Sylvester Stallone 2010-es akciófilmjének folytatásában ismét feltámad a legendás akciósztárok színe-virága: Schwarzeneggeren kívül Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Jason Statham, Bruce Willis, Chuck Norris és Jet Li is szerepet kapott a zsoldosok újabb bosszúálló küldetésében – írta kedden a BBC online hírszolgálata.

A The Expendables 2 – A feláldozhatók 2. londoni díszelőadása előtt a volt kaliforniai kormányzó elmondta: úgy érzi, az élete egy nagy örömteli utazás: jól érezte magát a film világában, aztán kormányzóként, és most ismét boldog, hogy visszatérhetett a filmezéshez. Akciósztár kollégáiról szólva hozzátette: míg a nyolcvanas években egymás riválisai voltak, most egy csapattá álltak össze.

Schwarzeneggerhez a vörös szőnyegen Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren is csatlakozott. A belga akciósztár hangsúlyozta, milyen élmény volt idoljaival együtt játszani. A filmet augusztus 30-tól mutatják be a magyar mozikban.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com