Nincs kategorizálva

Silent kertmozi a Zöld Pardonban

A hazai zenei szcéna mindennapos élőkoncertjei, külföldi világsztárok produkciói és az Örökmozgó-könyvespolc vándorkönyvei mellett a Zöld Pardon a filmek világát is elhozza nekünk. Ezentúl a nyár végéig, minden héten, két estén is a szabad ég alatt, igencsak különleges helyszínen élvezhetjük a mozgókép világát, filmes utazásokat.


A Zöld Pardon egy silent kertmozit hív életre, melynek lényege, hogy egy kis fülhallgatós zsebrádió segítségével, vagy akár saját rádiós, headsetes mobiltelefonunkkal is követhetjük a mozit. Így a filmezés és a bulizás is zavartalanul folytatódhat a koncertek után. A zsebrádióhoz, letét fejében, a helyszínen is hozzájuthatnak a mozizni vágyók, így mindenkinek van lehetősége csatlakozni a programhoz.
Minden Zöld Pardon silent kertmozis estén a koncertek után nagyjátékfilmeket vetítenek 22.10 perces kezdéssel. Olyan különlegességek nyitják a ZP kertmozis estéinek sorozatát, mint a Kapa és Pepe kultfilmek első része, a Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten és a japán anime, a Ninja Scroll. Az augusztusi kertmozis esték időpontjairól, programjairól további információ a Zöld Pardon weboldalán található, a www.zp.hu –n.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A vetítések ingyenesek a Zöld Pardon látogatói számára.

Zöld Pardon kertmozi nyitóprogramja:

2010. augusztus 6., péntek, 22:10 – Kapa és Pepe 1: Nekem lámpást adott kezembe az Úr Pesten

2010. augusztus 7., szombat, 22:10 – Ninja Scroll

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés