Nincs kategorizálva

Star Wars aszfaltfestmény az Erzsébet téren

[FA_Lite id=”15219″] Hetven négyzetméteres 3D-s aszfaltfestmény készült az Erzsébet téren a Star Wars: A klónok háborúja legújabb évadjára. A kép a járókelők szeme láttára, közel harminchat órán keresztül készült.


A Cartoon Networkön látható Star Wars: A klónok háborúja 4. évadjának indulása alkalmából hatalmas, összesen hetven négyzetméteres három dimenziós aszfaltfestmény készült az Erzsébet térre. A kép a közkedvelt animációs sorozat egy víz alatti jelenetét ábrázolja – a ’vizes tematika’ a sorozat egészére jellemző lesz; a jelenetek jelentős része a víz alatt játszódik. Ez a vizuális újdonság ihlette meg a magyar alkotókat, a Suppré-Neopaint alkotócsoportot is, akik az urban art népszerűsítésének jegyében számos graffiti fesztivált és street art kiállítást valósítottak meg – ők jegyzik többek közt a Nemzeti Színház tíz éves fennállására készült hatalmas falfestményt is. A Star Wars: A klónok háborúja aszfaltfestmény közel harminchat óra alatt készült a járókelők szeme láttára, a végeredmény a képen látható, kültéri festékkel készült három dimenziós alkotás, amely a tükörsima felületen a térhatás illúzióját kelti.

A sorozatról:

A Lucasfilm animációs sorozatának, a Star Wars: A klónok háborúja 4. évadjában új hősök születnek, ellenségek térnek vissza, és látványos tengeri csatákba csöppenhettünk.n A tét ezúttal az új trónörökös vezette Mon Calamari óceán-világ királysága, A bolygó két népe, az agresszív, polipszerű quarrenek és békés szomszédjaik, a mon calamarik közti instabil béke megdőlni látszik. A mindent átszövő hatalmi harc egyre több galaxist érint az univerzumban. Az érdekes képi megoldások és fantáziadús ötletek feszes tempójú, izgalmas történettel párosulnak.

A Star Wars: A klónok háborúja 4. évadja izgalmas kalandokat és lenyűgöző képi világot tartogat a Star Wars sorozat rajongói számára! Bemutató a Cartoon Networkön április 9-én 18.35 órakor, sugárzás hétköznaponként

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya