Nincs kategorizálva

Szívbaj okozta Sage Stallone halálát

Az akciósztár Sylvester Stallone fiának, Sage Stallonénak holttestét július 13-án találták meg saját lakásában, de feltételezhető, hogy a 36 éves férfi addigra már több napja halott volt. Drogokról és gyógyszerekről szóló pletykák röppentek fel egyszerre halála után, de a halottkém jelentése pontot tesz az ügy végére.

Sasha Czack, Sage édesanyja gyanakodott arra, hogy gyógyszerek is szerepet játszhattak fia hirtelen bekövetkezett halálában, a fiú ugyanis egy fogorvosi műtét miatt erős fájdalomcsillapítókat szedett, a helyszínelő rendőrök pedig üres gyógyszeres tégelyeket találtak Stallone lakásán. A The Hollywood Reporter azonban tegnap hírül adta, hogy a Los Angeles megyei halottkém jelentése szívbajt állapított meg a halál okaként, gyógyszert nem találtak a szervezetében. A halottkém csak annyit tett hozzá, hogy ilyen súlyos szívproblémák „szokatlanok” a férfi korában.

Sage Stallone a filmkészítés több területén is kipróbálta magát. Első filmszerepét apja oldalán kapta a Rocky ötödik részében, ahol stílusosan Rocky fiát alakította, de játszott a Daylight – Alagút a halálba című filmben is. Maga írta és rendezte a Vic című rövidfilmet, dokumentumfilmet forgatott a Cannibal Holocaust egyik szereplőjéről, filmforgalmazó céget is alapított és igazi filmfanatikus hírében állt. Jó barátja volt Quentin Tarantinónak és Vincent Gallónak is.

Nyugodjék békében.

Avatar

Horváth Balázs

Még nem írt bemutatkozást, de hamarosan fog, megígérjük.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés