Nincs kategorizálva

Titkos forgatás?

Mielőtt felkel a Nap (Before Sunrise)

Elképzelhető, hogy az orrunk előtt folyik a Mielőtt felkel a Nap és a Mielőtt lemegy a Nap folytatásának forgatása, és mi még csak nem is tudunk róla? A nagysikerű filmeket trilógiává bővítő alkotást már hosszú évek óta ígérgetik, a legfrissebb pletykák szerint azonban közelebb van a megvalósuláshoz, mint gondolnánk.

Ethan Hawke még júniusban hintette el, hogy a Before Midnight munkacímre hallgató folytatás nyáron forogna, ezt azonban még filmbeli partnere, Julie Delpy is túl korainak találta. Azóta semmi hír. A Collider viszont összeszedett információ-morzsákból arra következtetett, hogy a forgatás nagyon is lehetséges. A Flix, egy görög filmes oldal megerősíti, hogy a két korábbi filmet is jegyző Richard Linklater produkciós cége a görög Faliro House nevű céggel közösen készít filmet, sőt állításuk szerint a film már forog is Pylos, Kardamyli és Koroni városaiban. A GR Reporter szintén arról adott hírt, hogy Linklater forgatási helyszínné alakította át a fent említett városokat. A Greece Travel Fun nevű blog azt is tudni véli, hogy a felvételi munkálatok augusztus 15-én kezdődtek el. Ezen kívül megadták, Hawke melyik hotelben száll meg, a kommentelők pedig a forgatást és a színészeket is látni vélték. Andrew Bostock utazóblogjában ugyanazt a hotelt és Hawke nevét említi, és az ő kommentelői is felismerték a főszereplőket a városban.

Az információk nem túl erősek, de legalább egybevágnak és puzzle darabokként kirakhatóak. Ugyanakkor sem a készítők, sem a stúdió nem nyilatkoztak még, így mindent enyhe kétkedéssel fogadjunk, akármennyire valószínűnek vagy valószínűtlennek tűnik is. Példának okáért a GR Reporter cikke mire hírünk végére értem, már el is tűnt az oldalukról.

Horváth Balázs

Még nem írt bemutatkozást, de hamarosan fog, megígérjük.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com