Nincs kategorizálva

Titkos forgatás?

Mielőtt felkel a Nap (Before Sunrise)

Elképzelhető, hogy az orrunk előtt folyik a Mielőtt felkel a Nap és a Mielőtt lemegy a Nap folytatásának forgatása, és mi még csak nem is tudunk róla? A nagysikerű filmeket trilógiává bővítő alkotást már hosszú évek óta ígérgetik, a legfrissebb pletykák szerint azonban közelebb van a megvalósuláshoz, mint gondolnánk.

Ethan Hawke még júniusban hintette el, hogy a Before Midnight munkacímre hallgató folytatás nyáron forogna, ezt azonban még filmbeli partnere, Julie Delpy is túl korainak találta. Azóta semmi hír. A Collider viszont összeszedett információ-morzsákból arra következtetett, hogy a forgatás nagyon is lehetséges. A Flix, egy görög filmes oldal megerősíti, hogy a két korábbi filmet is jegyző Richard Linklater produkciós cége a görög Faliro House nevű céggel közösen készít filmet, sőt állításuk szerint a film már forog is Pylos, Kardamyli és Koroni városaiban. A GR Reporter szintén arról adott hírt, hogy Linklater forgatási helyszínné alakította át a fent említett városokat. A Greece Travel Fun nevű blog azt is tudni véli, hogy a felvételi munkálatok augusztus 15-én kezdődtek el. Ezen kívül megadták, Hawke melyik hotelben száll meg, a kommentelők pedig a forgatást és a színészeket is látni vélték. Andrew Bostock utazóblogjában ugyanazt a hotelt és Hawke nevét említi, és az ő kommentelői is felismerték a főszereplőket a városban.

Az információk nem túl erősek, de legalább egybevágnak és puzzle darabokként kirakhatóak. Ugyanakkor sem a készítők, sem a stúdió nem nyilatkoztak még, így mindent enyhe kétkedéssel fogadjunk, akármennyire valószínűnek vagy valószínűtlennek tűnik is. Példának okáért a GR Reporter cikke mire hírünk végére értem, már el is tűnt az oldalukról.

Avatar

Horváth Balázs

Még nem írt bemutatkozást, de hamarosan fog, megígérjük.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya