Nincs kategorizálva

Tûzszekerek

Július 29. (kedd) 11:10, HBOHa mást nem is tudsz errõl a filmrõl, Vangelis klasszikussá vált dallamait biztosan ezerszer hallottad már. Hidd el, ennyi nem elég, ahogy mondani szokás, ez a mozi alap.

Hugh Hudson 1981-es filmje két angol futó az 1924-es párizsi olimpián kicsúcsosodó küzdelmének igaz történetét meséli el lélegzetállító képekkel, remek színészekkel és csodálatos zenével. A film nemcsak a nézõk kedvence, de 1981-82-ben minden valamire való díjat – az Oscart, a Golden Globe-ot, az Arany Pálmát és a BAFTA-díjat – begyûjtött, teljesen jogosan.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya