Nincs kategorizálva

Új képek A texasi láncfűrészes mészárlás 3D-hez

Texas-Chainsaw-Massacre-3D-PosterA Lionsgate stúdió friss fotókkal lepte meg A texasi láncfűrészes mészárlás című filmsorozat rajongóit. A mozikba várhatóan január 4-én jut el az immáron 3 dimenziósan rémisztő horrorfilm legújabb darabja. – olvasható a comingsoon.net oldalán.

A filmet John Luessenhop rendezi és olyan sztárok játszanak benne, mint Alexandra Daddario, Tania Raymonde, trey Songz, Keram MAlicki-Sanchez, Shaun Sipos, Thom Barry, Paul Rae, Scott Eastwood, Richard Riehle, Gunnar Hansen, Marilyn Burns, John Dugan, Bill Moseley és Dan Yeager.

A legendássá váló gyilkos Sawyer család története folytatódik, ott ahol Tob Hooper 1974-es mozija végetért. Texas kietlen tájain, ahol immáron évtizedek óta emberek tűnnek el nyom nélkül. A városlakók régóta gyanítják, hogy a  Sawyer család körül bűzlik valami, míg nem egy forró nyári napon egy kétségbeesett lány menekül meg a Sawyer ház falai közül, miután négy jóbarátját mészárolták le. A kisvárosban gyorsan terjed a hír, és csakhamar városlakók feldühödött tömege jelenik meg a Sawyer-ház portáján és pusztítja el kíméletlenül a család minden egyes tagját – legalábbis azt gondolják.

Évtizedekkel később és mérföldekkel távolabb egy Haether nevű lány texasi birtokot örököl, egy sosem látott nagymamától. A barátokkal elindul, hogy megismerje a gyökereit. Viktoriánus korabeli villa várja őket, de a hirtelen jött gazdagságért súlyos árat kell fizetnie.

texaschainsawnnewpicsmall3

texaschainsawnnewpicsmall2

texaschainsawnnewpicsmall1 (1)

Varga Gergő

2011-ben végeztem az ELTE Filmtudomány mesterképzésén, amit három szabadon bölcselkedő év előzött meg. Mindig is humán beállítottságúnak tartottam magam, de eleinte inkább az irodalom, mintsem a film vonzott. Első maradandó filmes élményeimet nem tudom olyan nagyságokhoz kötni, mint Bergman, Truffaut vagy Tarr Béla, sokkal inkább egy másik legenda, Jackie Chan akrobatikus mozdulatai derengnek fel. Egyetemi éveim alatt elképesztő iramban és mennyiségben szívtam magamba a nagy korszakok és a figyelemfelkeltő kortárs filmeket. Csillagjegyemhez hűen pedig mindenben megtaláltam az érdeklődésem. Több, mint egy éve írok a „'tekercsnek”, a szerkesztőség tagjai szemtanúi lehettek első publicisztikai lépéseimnek, és jó anyák és apák módjára noszogattak a helyes irány felé.

Filmek: Király Jenő kurzusai és írásai óta gyakorlatilag minden műfajban találok filozófai mélységet, mégis inkább a lelki vívódásokat kedvelem, mintsem a fizikai szenvedést. A horror így tehát kívül kell, hogy essen a rajongási zónán, bár a CGI technológiák előtti filmek maszkmesterei mindig is kivívták a tiszteletemet. A Távol-Keletről több alkotás is megérintett Ki-duk Kim gyakorlatilag bármelyik filmkölteménye, Chan-wook Park agresszív, brutális, mégis káprázatos thrillerjei. John Woo otthon és később az USA-ban rendezett akciómozijai. De a magyar filmgyártás Latabárja legalább annyira képes megnevettetni, mint az állati nyomozó Jim Carrey-je. A hatvanas-hetvenes évek magyar filmművészete pedig elképesztő műveket termelt ki!

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com