Nincs kategorizálva

Új trailer: Abraham Lincoln, Vampire Hunter

Mindeddig leginkább a Wanted kapcsán volt ismerhető Timur Bekmambetov rendező neve, idén azonban bemutatásra kerül az Abraham Lincoln, Vampire Hunter. A film iránt már most is nagy az érdeklődés, különböző fórumokon folynak a viták, hogy vajon az Egyesül Államok egykori elnökének dicsőítéséről, vagy gyalázásáról van-e szó. No meg arról is, hogy milyen mélységekig süllyedhet még a vámpírőrület.

Ami pedig még jobban fellendítheti ezen eszmecseréket, az nem más, mint az új trailer.

Abraham Lincoln, a 16. amerikai elnök, rájön, hogy vámpírok nem csupán léteznek, de ráadásul át akarják venni az irányítást az Államok felett. Az államférfi pedig úgy dönt, hogy kegyetlenül kiírtja őket, mind egy szálig. Érdekesen hangzik, nem?

Címkék
Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés