Nincs kategorizálva

Újra kell tervezned az életedet?

Ezer és egy dolog történik az ember életében, ami miatt aztán kénytelen újratervezni mindent. Elég egy válás, egy szülés utáni visszatérés, egy baleset, egy költözés, és máris minden más, mint régen volt. Ilyenkor a megszokott életed atomjaira hullik, és Te apránként rakosgatod magad össze. Éppen úgy, ahogy a kínai arannyal való illesztés során tették a kézművesek.

Elsőre persze fájdalmas, a veszteség okozta sokk hatalmas, de ha hagyunk magunknak elég időt, és összeszedjük a darabokat, akkor rájövünk, hogy egy kis segédanyaggal még fantasztikusabbat tudunk alkotni.

Míg a kínai kintsugi világában ez az anyag az arany, addig a Te világodban ez egy szakmai képzés lehet.

Nem tökéletes, de legalább fenntartható

Persze egy széttört pohár összeragasztva már soha nem lesz olyan szép, tökéletes és esztétikus, mint amilyen újkorában volt, de legalább megmarad a funkciója, és továbbra is lehet inni belőle. Sőt, az illesztéseknek köszönhetően még értékesebbé válik, éppen úgy, ahogy Te is sokkal több lehetsz a Tanfolyam.hu szépségápolási képzései által.

Hiszen pont erről szól az életünk: az örökös újratervezésről, a folyamatos tanulásról, arról, hogy az élet megsebez, de Te begyógyítod a sebet, és mehetsz tovább előre, immáron megerősödve.

Ha azt is érzed, hogy az élet nagyon cudarul bánik vele, ha nem találod a helyed a munkaerőpiacon, akkor a legjobb dolog, amit tehetsz az, hogy képzed magad. Természetesen olyan területen, ami amúgy is közel áll hozzád.

A szépészeti szakmák mindig virágoznak

Történjék bármi is, a szépségipari dolgozókra mindig szükség lesz. Mindig lesz arra igény az emberek részéről, hogy szépen, igényesen jelenjenek meg, legyen szó akár a bőrükről, akár a körmükről, akár a hajoronájukról.

Ha a szépérzéked kimagasló, ha szeretsz emberekkel foglalkozni, ha szeretsz örömet okozni, akkor ideje elgondolkodni azon, hogy beiratkozz valami olyan képzésre, ahol ezt kamatoztatni tudod!

Bár a jól ismert OKJ rendszer megszűnt, azért nem marad senki képzés nélkül, aki tanulni szeretne, így Te is el fogsz tudni végezni olyan tanfolyamot, amivel aztán olyan munkát tudsz vállalni, ami nemcsak kielégít és boldoggá tesz, de anyagilag is jobban pályára helyez. 

Ha szeretnéd kiválasztani a számodra tökéletes képzést, akkor tekintsd át a Tanfolyam.hu széles kínálatát!

Minden egész részekből áll

Visszatérve a kingtsugi, a kínai aranyillesztés művészetére, amely a pedikűrös szakmában is visszaköszön, fontos megjegyezni, hogy minden, ami egésznek tűnik, bizony részekből áll. Ez épp úgy igaz a használati vagy dísztárgyakra, mint az emberekre.

Te is sok részből állsz: abból, amit gyermekkorodból magaddal hoztál, amit felnőttkorodban megtapasztaltál, és azokból a képzésekből, amik mindezeket összeragasztják, és még értékesebbé teszik!