Nincs kategorizálva

Úton a Jurassic Park negyedik része

Jurassic-Park-logoCsak pár nappal azután, hogy a rajongók legnagyobb fájdalmára bejelentették, Spielberg Robopocalypse projectjét határozatlan időre elnapolják, jött a hír, hogy 2014. június 13-án újra dinoszauruszok foglalják el a világ mozivásznait – írja a ComingSoon.net.

Egyelőre kevés részlet látott napvilágot, de az már biztos, hogy a produceri tevékenységet Spielberg látja el. A rendező nevét egyelőre még homály fedi, az viszont szintén biztosnak látszik, hogy az óriáshüllők 3D-ben tervezik visszatérésüket.

Kathleen Kennedy, a film társproducere tavaly ősszel úgy nyilatkozott a ComingSoon.netnek, hogy nagyon nehéz helyzetben vannak a készítők, amikor ennyire nagy elvárással tekint a közönség a franchise folytatására. „Filmkészítőként arra a kérdésre kell tudjunk válaszolni, miért készítünk egy újabb részt. Ha erre nincs válaszunk, hozzá sem szabad kezdenünk az egészhez. Szeretnénk egy olyan történettel előrukkolni, aminek van értelme, és nem okoz csalódást az embereknek, sőt, izgalomba hozza őket, miközben új életet lehet a franchise-ba is.”

Egyelőre meg nem erősített hírek szerint a sztorit Rick Jaffa és Amanda Silver szállítják majd – amíg pedig arra várunk, április 5-étől megnézhetjük az 1993-as első rész 3D és IMAX 3D verzióját.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Jelenleg a Filmtekercs Vizuális Kultúráért Egyesület alelnökeként a Filmtekercs offline rendezvényeiért és partnerkapcsolataiért felel. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés