Nincs kategorizálva

Válj képregényhőssé!

Megnyílt a “Válj képregényhőssé” alkalmazás virtuális kapuja, és a casting máris folyik a Facebookon. A tét nagy, hiszen bárki kedvenc rajzolt stílusa főszereplőjévé válhat akár 48 órán belül, és ha szerencsés, a játék végén nyerhet egy számítógépet is.

A valóság és a rajzolt világ között sosem volt még ilyen egyszerű az átjárás. Az Intel® Hungary nyitotta meg ezt a kaput, amelyen naponta léphetnek át a jelentkezők a rajzkockák, és szövegbuborékok végtelenül sokszínű világába. Ott már csak a szerencsén múlik, hogy valóban beszippantja-e őket a korábban megjelölt Napirajzos, manga, klasszikus vagy szuperhősös kaland.

A jelentkezőknek nincs más dolguk, mint az alábbi linkre kattintva feltölteni a legszebb énjüket, azaz a profilképüket az Intel® Hungary alkalmazásába, valamint kiválasztani, hogy a négy képregényműfaj közül melyik számukra a legszimpatikusabb. Innentől kezdve pedig csak várniuk kell, hogy a szerencse a nap végi kategóriánkénti sorsoláskor 11 másik jelentkező mellett nekik is kedvezzen. A szerencséseket három elismert rajzoló, Merényi Dániel (Napirajz), Fritz Zoli (manga és klasszikus) és Vári Tamás (szuperhős-stílus) adaptálja majd izgalmas szabadkézi képregénybe összesen 20 napon keresztül. A kész rajzokat 48 órán belül máris megkapják az újdonsült szereplők, akik megoszthatják vagy kinyomtathatják saját, egyedi történetüket.

Az Intel® Hungary új Facebook-alkalmazása múlt hétvégén, az idei Budapesti Nemzetközi Képregény Fesztiválon mutatkozott be. A rendezvényen már 8. alkalommal gyűltek össze a képregények leglelkesebb rajongói; a figyelem középpontjában a világ legismertebb szuperhőse, az ötvenéves Pókember és a lengyel történelmi képregények álltak.

A játék június 12-én sorsolással zárul, amelyen mindenki részt vesz, aki játszott az alkalmazással. A főnyeremény az Intel® Hungary és a notebook.hu által felajánlott szupervékony Ultrabook™, az akció névadó főszereplője.

Címkék

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!