Nincs kategorizálva

Véget ért a Csalfa karma

Véget ért a Life.hu internetes sorozata, a Csalfa Karma. A teljes szériát eddig 960.000-szer töltötték le, televízióban pedig megduplázta a LifeNetwork nézőinek számát. Az Origo Zrt. sikerként könyveli el úttörő vállalkozását, amely jócskán meghaladta az előzetes elvárásokat. Hamarosan kiderül, hogy készül-e újabb széria.

Az Origo Zrt. május végén indította el a szerelmi háromszögről szóló sorozatot, amelyben egy férfi két női szívet dobbantott meg egyszerre, ráadásul egy nővérpárét. Míg Szonja (Bátyai Éva) képes volt teljesen kifordulni önmagából csak hogy végre megállapodhasson, Anna (Herrer Sára) habitusa teljes mértékben illett Robiéhoz (Rédei Roland). A szálak kuszálódtak, szenvedély, féltékenység, üldözés, félresikerült randik felváltva követték egymást, egészen addig, amíg a két Karma végre összetalálkozott. A Magyar Grundy UFA gyártásában készül sorozat epizódszereplőiként a jóságos boszorkányt játszó Esztergályos Cecília, valamint az allűrös stylist-ot alakító Lakatos Márk vált sokak kedvencévé.

A websorozatot hetente háromszor láthattuk a Life.hu női portálon, a tévénézők pedig a LifeNetwork-ön nézhették a heti összefoglalót. Az egyes webizódokat az interneten átlagban 40.000 ember követte, a teljes évad valamely epizódját pedig közel 1.000.000-szor töltötték le. A legnépszerűbb rész a nyolcadik lett, amely egy fogorvosi rendelőben játszódik, és igen pikáns jelenetet tartalmaz – erre 70.000-ren voltak kíváncsiak. A sorozat weboldalára hetente átlagosan 200 ezer ember kattintott. Nézettsége pedig folyamatosan emelkedett a LifeNetwork TV-ben is, míg végül megduplázta az esti sáv átlagos nézőszámát.

A Filmtekercs Facebook oldalán játékot indítottunk, amelyre kattintva most te is nyerhetsz. (Tudod, ha még nem követsz minket, előbb lájkolj!)

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya