Hírek Nincs kategorizálva

VIP Csillagok között belépő és fogyasztás a Budapest Rooftop Cinemával!

interstellar

interstellarA Budapest Rooftop Cinemával hétfőn újra egy Nolan-féle (Eredet, Batman-trilógia)  fantáziavilágban találhatjátok magatokat, álmok helyett azonban ezúttal a jövőben kalandozhattok, Csillagok között!

Gondolj csak bele – mi mindent tennél meg, hogy fajod életben maradhasson? Képes volnál harcolni, utazni, akár időn és téren át is? Cooper (Matthew McConaughey) és csapata pontosan ezzel a kérdéssel kerül szembe, sőt, az emberiség sorsa az ő kezükbe kerül, mikor útra kelnek a Szaturnusz mellett található féreglyuk felé. A feladat egyszerű: átkelni egy másik univerzumba és kiválasztani három bolygó közül egyet, mely alkalmas lehet a további életre.

Na de mi van akkor, ha egy aprócska hiba is évtizedekre sodorhat a szeretteidtől?
Csillagok a Csillagok Között, most a Budapest Rooftop Cinema műsorán.

időpont: 2016. július 4. hétfő
helyszín: Corvin Club tetőterasz (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
kapunyitás: 19:00
támogatói jegy: 600 HUF/ 2€
filmkezdés: 20:45
További információkat az esemény facebook oldalán találhatsz.

FRISSÍTÉS: a játékot lezártuk, a nyerteseket hamarosan értesítjük!

Szin Karolina

Szin Karolina az ELTE filmtudomány szakán végzett, majd grafikai- és product design tanulmányokat folytatott, többek között MOME-n. Jelenleg a filmgyártásban dolgozik. Szereti a szép grafikájú filmeket, animációkat (Tomm Moore, Sylvain Chomet, Gabrielle Vincent munkái), a magával ragadókat (Iñárritu, Jamin Winans), a kortárs magyart, illetve az ehhez részben viszonyítási pontként szolgáló rendszerváltó alkotásokat. szin.karolina@gmail.com

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com