Hírek Nincs kategorizálva

Visszatérés Roxfortba – új előzetest kapott a Legendás állatok 2

Csak úgy ontja magából a trailereket a Warner, ezúttal a Grindelwald bűntetteihez érkezett egy hangulatos, látványos előzetes.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az első teaser után megkapta első teljes előzetesét is a Comic Conon a Legendás állatok és megfigyelésük várva várt folytatása, a Grindelwald bűntettei.  A rendezői székben az első részt és az utolsó négy Harry Potter-filmet is jegyző David Yates foglalt helyet. Az ötrészesre tervezett franchise második részében az amerikai kitérő után visszatérünk Roxfortba, ahol az első rész főhőse, Newt Scamander (ismét Eddie Redmayne) összeáll régi barátjával, Albus Dumbledore-ral (Jude Law), hogy megállítsa a címszereplő gonosztevőt, Gellert Grindelwaldot (Johnny Depp).

A nosztalgikus angliai látogatás után a forgatókönyvíró J.K. Rowling varázslóvilágának egy újabb szegletét fedezhetjük fel, hiszen a cselekmény nagy része ezúttal Párizsban fog játszódni.

A filmben a fent említettek mellett Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Zoe Kravitz, Ezra Miller, Callum Turner és Claudia Kim is szerepet kap majd.

A filmet november 15-én mutatják be itthon.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés