Oscar 2015

Célegyenesben az Oscar-szezon

 

Február 22-én rendezik a 87. Oscar-díj átadó ünnepséget, aminek alkalmából a Filmtekercs két fontos dologgal jelentkezik:

  • #oscar7 jelszóval tematikus hetet tartunk, kiemelt mennyiségben és minőségben foglalkozunk az Amerikai Filmakadémia legnagyobb eseményével.
  • Február 22. 20 órától pedig mindenkit várunk Oscar Live nevű rendezvényünkön az AnKERTben, ahol kisérőprogramok mellett valamikor éjjel 1 óra tájban kapcsoljuk Los Angelest, a vörös szőnyeget, majd később a filmszínházat, hogy élőben nézhessük, ki kapja idén a világot jelentő szobrokat!
  • Ha játékunkon részt veszel, az este végére ajándékot is nyerhetsz.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya