Ráadás

A visszatérés napja: Vissza a jövőbe infografika

Vissza a jövőbe (Back To the Future)

Vissza a jövőbe (Back To the Future)Ma Vissza a jövőbe napot tartunk, és ebből az alkalomból szemezgettem az interneten található infografikák közül. Ráakadtam egy számomra kedvesre, megosztom veletek.

Silvia Bargelli olasz grafikus designer infografikája esztétikailag kellemes, kitalált reflexió a nagy sikerű kultuszfilmre.

Silvia közreműködésével egy részét alább láthatjátok angol nyelven. Az eredeti alkotást, itt nézhetitek meg, amelyben az a jó, hogy ha még nem is értünk olaszul, ha ismerjük a Vissza a jövőbe egyes epizódjait, akkor a tartalom nagy részét nem nehéz kitalálnunk.

Vissza a jövőbe (Back To the Future) infographic

Ha esetleg van saját készítésű infografikátok a témával kapcsolatban, és szívesen megosztanátok másokkal is, írjatok nekünk!

Szin Karolina

Szin Karolina az ELTE filmtudomány szakán végzett, majd grafikai- és product design tanulmányokat folytatott, többek között MOME-n. Jelenleg a filmgyártásban dolgozik. Szereti a szép grafikájú filmeket, animációkat (Tomm Moore, Sylvain Chomet, Gabrielle Vincent munkái), a magával ragadókat (Iñárritu, Jamin Winans), a kortárs magyart, illetve az ehhez részben viszonyítási pontként szolgáló rendszerváltó alkotásokat. szin.karolina@gmail.com

Podcast

Hirdetés

Hirdetés