Ráadás

A visszatérés napja: Vissza a jövőbe infografika

Vissza a jövőbe (Back To the Future)

Vissza a jövőbe (Back To the Future)Ma Vissza a jövőbe napot tartunk, és ebből az alkalomból szemezgettem az interneten található infografikák közül. Ráakadtam egy számomra kedvesre, megosztom veletek.

Silvia Bargelli olasz grafikus designer infografikája esztétikailag kellemes, kitalált reflexió a nagy sikerű kultuszfilmre.

Silvia közreműködésével egy részét alább láthatjátok angol nyelven. Az eredeti alkotást, itt nézhetitek meg, amelyben az a jó, hogy ha még nem is értünk olaszul, ha ismerjük a Vissza a jövőbe egyes epizódjait, akkor a tartalom nagy részét nem nehéz kitalálnunk.

Vissza a jövőbe (Back To the Future) infographic

Ha esetleg van saját készítésű infografikátok a témával kapcsolatban, és szívesen megosztanátok másokkal is, írjatok nekünk!

Avatar

Szin Karolina

Rovatvezető - Interjú

Vidéken mindig szerettem volna a helyi videotékában dolgozni. Lenyűgözött a mostmár Taratino-féle, akkor még csak a Szenzációs recepciósból ismert végtelen tudás és rögtönzött válaszkészség. Nemrég itt, Budapesten tettem egy hiánypótló próbát, sikertelenül, épp bezárni készültek. Így hát maradt az egyetem...

Filmek: elég gyermeteg módon, de szeretem az aranyos, régi vágású, szép grafikájú filmeket, animációkat (Tomm Moore, Sylvain Chomet, Gabrielle Vincent munkái). A magával ragadókat (Iñárritu, Malick, Jamin Winans). A kortárs magyart, illetve az ehhez részben viszonyítási pontként szolgáló rendszerváltó alkotásokat. E-mail: szin.karolina@gmail.com

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..