Hírek Ráadás

Előzetes: Sin City – Ölni tudnál érte

sin_city_2_2Új előzetest kapott a hamarosan mozikba kerülő Sin City: Ölni tudnál érte, amelyben visszatérnek a korábbi epizódok legjobb karakterei, mint például Nancy vagy Marv, de már itt vannak az új fő és kevésbé fő gonoszok is.

Augusztus 28-án lesz a Sin City 2. premiere, a közelgő dátum miatt egyre lelkesebb a forgalmazó és a stúdió, most például a harmadik trailert is összedobták, hogy még inkább com Useof this construction-jobs.info and these Terms and Conditions shall be governed by thelaws of the State of New York, without regard to its conflict of lawprovisions. a moziba csábítsanak minket.

De vajon jó lesz-e az új Sin City? Eddig a kedvezőtlen előjelek voltak többségben: a négy különböző történetből kettőt kifejezetten a filmre írt Frank Miller, márpedig ebben a műfajban az író rendre gyengébb eredményeket produkál a képregényeknél (legjobb példa erre a Spirit – A sikító város). További riasztó elem a premierdátum átcsúsztatása tavaly októberről idén augusztusra, a nyolcadik hónap az amerikai filmipar számára hagyományosan a vegyes véleményeket kapó filmek hava.

Izgalmasnak tűnik viszont a címadó történet, amelyben a Josh Brolin alakította figura és a 300 – A birodalom hajnalában a show-t ellopó Eva Green közötti összecsapás. A másik biztató előjel az időbeli ugrálás John Hartigan (Bruce Willis) és Nancy (Jessica Alba) körül. Az biztos, hogy fehér vér lesz dögivel, az pedig, hogy mi kap színt a képregényfilmben, most már tényleg nem sokára kiderül.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!