Ráadás

FM ‘tekercs podcast #05 – 2017 legjobbjai, Az utolsó Jedik

Évvégi podcast adásunkban Star Wars kibeszélőt tartunk, majd mindenki röviden elmondja, mi volt neki az idei év legjobb filmes történése. Nem feltétlenül a legjobb film – akár az is -, hanem hogy mit őriz meg szívesen 2017-ből.

Megtörtént! Bemutatták a 8. Csillagok háborúja történetet, nem beszélek ezzel a kiegészítő filmekről. Beszéltünk viszont Az utolsó jedikről és arról, mit jelent pontosan szerintünk Star Wars-saga eldiznisedése. Egyáltalán általános trend mostanában az ilyesmi blockbuster filmek infantilizálódása. De vajon lemennek kutyába, vagy inkább keresik a kiutat a stúdiók?

Végezetül pedig mindannyian összefoglaltuk, számunkra mit jelentett a 2017-es moziév? Többen fesztiválélményekről beszéltünk, de voltak egyéb megfontolandó részletkérdések is. Az ötödik egyébként nem csak az idei utolsó, hanem egyben a legnépesebb adásunk is volt. Gyöngyösi Lilla, Havasmezői Gergely, Kiss Tamás, Sergő Z. András és Szécsényi Dani osztotta az észt.

Idekattintva letöltheted, itt pedig a YouTube-on is megnézheted.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..