Ráadás

A kulisszák mögött: Move On

Nyolc ország, huszonegy nap, számos kihívás: Asger Leth rendezésében, Mads Mikkelsen főszereplésével forgatták le a Move On című filmet. Különlegessége a közösségi részvétel: a zenétől a szerepeken át a helyszínekig a résztvevő országok lakói biztosíthatták a film elkészültének nagy részét – és saját helyüket egy nagyszabású produkcióban. Asger Leth rendező beszél a kulisszák mögötti titkokról.

A Move On videójában Kitty, a forgatás riportere beszélget Asger Leth-tel a projekt kalandjairól. Hogyan kezdődött minden? Hogyan vált valóra a terv? Milyen hatást tettek nyolc ország résztvevői a filmesekre? Minden egyes ország új kihívásokat tartogatott, és a Move On stábjának meg kellett felelnie mindezeknek.

No és mi lehetett abban a bőröndben, amitől Mads Mikkelsen egy percre sem volt hajlandó megválni?

A videó (angol nyelven) itt látható.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya