Ráadás

Most kiderül, mennyire vagy Oscar expert!

15 kérdés, 15 válasz: fun factek és ismertebb tények az Oscar-díj történelméből. Vajon hányat tudsz helyesen, ha 4 lehetséges válasz közül választhatsz? Játssz velünk, majd gyere, és találkozzunk élőben is! Szurkolj velünk a Testről és lélekről Oscarjának március 4-én az Anker’tben!

A Filmtekercs idén is Oscar-hetet tart: írunk és beszélgetünk, elemzünk és drukkolunk. Kövesd az Oscart a Filmtekerccsel!

[playbuzz-item wp-pb-id=”884841″ url=”https://www.playbuzz.com/sergoza10/oscar-kv-z” info=”false” shares=”true” comments=”false” recommend=”undefined”]

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya