Játék Ráadás

Tetszett az Amnézia című film? Olvasd is el!

Amnézia
Jelenet az Amnézia című filmből (a képen Mark Strong és Nicole Kidman)

amnezia boritoA MozICom jóvoltából az Amnézia című film könyvváltozatát nyerhetitek meg tőlünk.

Christine minden reggel idegen ágyban ébred fel, egy idegen férfi mellett. Belenéz a tükörbe, és döbbenete tovább fokozódik: egy középkorú nő arca néz vissza rá. Az ágyból időközben előkászálódó férfi minden reggel elmagyarázza neki, hogy ő Ben, a férje, hogy Christine negyvenkét éves, és két évtizeddel ezelőtt egy szörnyű balesetben szerzett fejsérülése miatt képtelen megjegyezni az új emlékeket.

Október 30-án mutatták be a Nicole Kidman, Colin Firth és Mark Strong főszereplésével készült Amnéziát, amely S.J. Watson Mielőtt elalszom című könyve alapján készült (az újabb kiadásnak már az Amnézia címet adták). Most te is megnyerheted a könyvet, ha helyesen válaszolsz az alábbi kérdésre november 27-ig. A válaszhoz segítséget a filmről írt kritikánkban találhattok.

Update: Kisorsoltuk három nyertesünket, akiket e-mailben értesítettünk.
Betöltés…

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya