Hírek Sorozat

Áprilisban startol a Hannibal itthon is

hannibalMads Mikkelsennel, Hugh Dancy-vel és Laurence Fishburne-nel a főbb szerepekben, a Hannibal 2013. április 10-én, 22.00 órakor indul a magyar AXN csatornán.

„Az vagy, amit megeszel” – a címe annak az igencsak bevállalós Hannibal-ajánlónak, amely kizárólag az AXN weboldalán látható, és a sorozat online premierdátumát jelenti be. Az AXN legújabb saját gyártású sorozata április 10-én indul a csatornánk, és 11-én debütál az AXN Playerben.

A Hannibal mozifilm színvonalú produkció a lenyűgöző képzelőerejű Bryan Fullertől (Hősök, Halottnak a csók), David Slade művészi igényű rendezésében (Alkonyat: Napfogyatkozás, A sötétség 30 napja). A történet Thomas Harris híres karakterei, az elismert pszichiáter, Dr. Hannibal Lecter, és a tehetséges FBI nyomozó Will Graham megismerkedését és kialakuló barátságát mutatja be.

hannibal

Hugh Dancy (The Big C, Artúr Király, Sólyom végveszélyben) alakítja Will Graham nyomozót, a briliáns, átlagon felüli empátiával megáldott-sújtott FBI profilozót, aki képes arra, hogy mentálisan „lekövesse” még a legperverzebb bűnözők gondolkodását és módszereit is. Will főnöke és barátja Jack Crawford (Laurence H. Fishburne III, Mátrix, Fertőzés, CSI) – aki nagyban támaszkodik Will rejtélyes „gonoszlátó” képességeire – felismeri, hogy Willnek pszichiátriai segítségre van szüksége egy különösen felkavaró eset után. Will ezért kénytelen elviselni a széles körben elismert pszichiáter, Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen, Casino Royale, A vadászat, Egy veszedelmes viszony) társaságát és segítségét. Willnek a történet elején még fogalma sincs arról, hogy Dr. Lecter nem csupán szakmai hozzáértésének köszönhetően tud azonosulni a legelképesztőbb bűnökkel és bűnözőkkel is. Kettejük harca egy mesteri elmepárbaj a jó és a rossz egyre elmosódottabb határvonalán, ahol az elegancia és a horror egy és ugyanaz…

Fuller stilizált bűnügyi drámája az AXN legújabb saját gyártású sorozata, amely az AXN globális televíziós hálózata számára készült Ázsia, Latin Amerika, Brazília, Spanyolország, Portugália és Közép-Európa régióiba. A sorozat Afrikában az SET csatornán, Oroszországban pedig a Sony SciFi-on lesz látható. 2013 áprilisában a világ 80 országában, 18 nyelven kezdik sugározni a Hannibalt. Amerikában április 4-én, az NBC mutatja be a sorozatot. A Hannibal a Gaumont International Television és a Sony Pictures Television Networks közös produkciója.

http://www.youtube.com/watch?v=36S1cgEW9bk&feature=player_embedded

Sajtoklub.tv

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com