Sorozat

Belle és Sébastien az M2 műsorán

Belle és Sébastien

 

Belle és SébastienPályázatot hirdetett az MTVA a Belle és Sébastien sorozathoz kapcsolódóan a Móra könyvkiadóval és a Cinema City-hálózattal közösen. 

A Cécile Aubry világhírű regénye alapján készült, az MTVA forgalmazásában december 19-én bemutatásra kerülő mozifilm bemutatójáig sem kell unatkozniuk a kedves történetek kedvelőinek, hiszen az M2 októbertől műsorra tűzte a klasszikus 13 részes sorozatot, amelyet 1967 karácsonyán már láthattak az MTV nézői. A francia Alpok kis falujában játszódó történet során a leleményes és bátor Sébastien megszelídíti a menhelyről szökött, különösen vadnak hitt bernáthegyit, Belle-t.

A kisfiú és a kutya megható történetét feldolgozó mű időtállóságát bizonyítja, hogy már az M2-n vetített első epizód is toplistás lett, a másodikat pedig az ismétléssel együtt 180 ezer néző kísérte figyelemmel.

Aki aktívabban is részese szeretne lenni Belle és Sébastien történetének, december 1-ig jelentkezhet a Móra Könyvkiadó, az MTVA és a Cinema City közös pályázatára, melyen értékes könyvcsomagok, mozijegyek, valamint Belle, a bernáthegyi életnagyságú mása a nyeremény. A pályázat részleteit az alábbi linken találják:

http://www.mora.hu/hirek/2013/08/15/Belle_es_Sebastien_%E2%80%93_kreativ_palyazat_iskolasoknak

Belle és Sébastien, minden szombaton 16:30-kor az M2 műsorán, ismétlés vasárnap 9:40-kor

 

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com