Sorozat

December 21: szórakoztató világvége az AXN-nel

Hulla-házAz AXN apokaliptikus műsorokkal készül a maja időszámítás végére, a szerencsés túlélők pedig december 26-án megnézhetik Kevin Costner új szuperprodukcióját.

A Kevin Costner főszereplésével készült, kétszeres Emmy-díjas kosztümös dráma, A Hatfield – McCoy viszály december 26-án debütál az AXN tévécsatornán, de csak akkor, ha elmarad a 21-ére jósolt végítélet. Akárhogy is, az AXN az alkalomhoz illő programokkal készül az emberiség végnapjaira: zombik özönlik el Angliát a Hulla-házban, atomkatasztrófa fenyegeti a Földet a Hyperion – Az égiháború című moziban, miközben párhuzamos világok titkai tárulnak fel a Heavy Metal című kultikus sci-fi sorozatban. A Lost-sztár Dominic Monaghan pedig a Hiénák című akció-krimiben tér vissza a képernyőkre.

Karácsonyi különlegességek

A Hatfield-McCoy viszály (Hatfields and McCoys). A két jóbarát és bajtárs, „Devil” Anse Hatfield (Kevin Costner) és Randall McCoy (Bill Paxton) hazatér az amerikai polgárháborúból. Hatfield Nyugat-Virginiában, McCoy pedig a folyó túloldalán lévő Kentucky területén él. Ám hamarosan félreértések és sértettség, majd gyilkos indulatok állnak a két barát és családjaik közé. Nem sokkal később az egész területen eluralkodik az ellenségeskedés, és háború tör ki a folyóparti államhatáron. Kevin Costner a három részes sorozatban nyújtott alakításával elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Emmy-díjat 2012-ben.

Hiénák (The Millionare Tour). A Lost-sztár Dominic Monaghan új filmje decemberben debütál az AXN képernyőjén. Az egyre népszerűbb színész sármos rosszfiút alakít, aki fényes nappal egy mit sem sejtő üzletembert rabol el társaival, hogy – gyorsan és egyszerűen – csökkentsék annak bankszámláját. Az átlagosnak indult napon a szerencsétlenül járt járókelőt ATM automaták során viszik végig, hogy ne legyen feltűnő a pénzveszteség – de lehet, hogy a gazfickók ezúttal nem a megfelelő embert szemelték ki áldozatnak. A trükkös történet alapja a „millionaire tour”, egy Latin-Amerikában elterjedt emberrablási akció. A Hiénák websorozatként az AXN Player online felületen is elérhető!

"The Hatfields and the McCoys"
A Hatfield-McCoy viszály

Világvége az AXN-nel

Hulla-ház (Dead Set) minimaraton. Nagy a zűr Nagy-Britanniában: a halottak visszatérnek, és megtámadnak minden élőt. Akit megölnek, az szintén ölni kezd – így változik zombivá két nap alatt a lakosság 80%-a. A Big Brother Ház lakóit azonban ez egy cseppet sem érdekli, ők a világtól elszigetelve, nyugodtan készülnek a sztárságra, míg el nem jön a kieső éjszakája. Ekkor a stúdióházba is beszivárog a horror és már nem a kiesés, hanem az életben maradás lesz a tét. Ehhez pedig össze kell fognia egy olyan társaságnak, melynek tagjait úgy választották ki, hogy minél hamarabb egymás torkának essenek, normál körülmények között is… Valóságshow- és zombirajongóknak kötelező!

Heavy Metal (Metal Hurlant Chronicles). A sci-fi sorozat a legendás képregény-magazin, a Métal Hurlant történetei alapján készült. Az 1974-ben indult antológia olyan klasszikusokat jelentetett meg, mint a The 4th Dimension, The Outer Limits, vagy a Tales from The Crypt. A filmsorozat egyenként 26 perces epizódokból áll, melyek az akció, a kaland, a horror és természetesen a science fiction izgalmas keverékei. A sorozat az AXN Player online felületen is elérhető!

Heavy Metal
Heavy Metal

Hyperion – Az égiháború (Total Eclipse – Fall of Hyperion). Egy tudósokból álló csapat a Föld megmentéséért küzd, miután kiderül, hogy egy meteorraj az egyik nukleáris űrlétesítmény felé tart, és minden valószínűség szerint elkerülhetetlen az összeütközés. A globális felmelegedést vizsgáló, adatgyűjtő űrállomáson 12 űrhajós és egy atomreaktor is található. Az állomás megmentéséért indított akció során kiderül, hogy az amerikai kormány már réges-régen tudott a halálos fenyegetésről…

Egy gyilkos ügy (The Killing – Forbrydelsen) – Új részek! A mesterien felépített, 20 részes dán thriller sorozat egy brutális koppenhágai gyilkosság története. Minden epizód egy napot mutat be a gyilkos utáni hajszából, amit további erőszak és erősödő politikai nyomás nehezít, miközben Koppenhága rejtett hatalmi játszmái is lelepleződnek. A sorozat legfrissebb részeiben újabb enigmatikus bűnjelek kerülnek elő, a meggyilkolt Nanna volt barátja, Oliver felé terelve Sarah Lund nyomozó figyelmét. Eközben az is kiderül, hogy mi zajlott valójában az iskolai bulikon, és hogy Nanna egyik tanára nem közömbös a hamvas diáklányok iránt…

Avatar

Sajtoklub.tv

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya