Sorozat

Dustin Hoffmann és a Befutó az HBO-n

David Milch a Deadwood után újabb sikergyanús sorozatot készített az HBO-nak. A Befutó (Luck) egy kaliforniai lóversenypálya szereplőin keresztül enged bepillantást a lóversenyzés és a szerencsejátékok világába. A főszerepben Dustin Hoffman látható.

A sorozat az amerikai premier másnapjától, január 30-tól elérhető az HBO GO-n és az HBO OD-n, alig egy héttel az amerikai bemutató után, február 6-tól pedig már látható az HBO-n is.

David Milch (Deadwood, New York rendőrei) és Michael Mann (Az utolsó mohikán, A bennfentes, Ali, Közellenségek) sorozatának középpontjában Chester „Ace” Bernstein (Dustin Hoffman) áll, aki világ életében szerencsejátékban utazott – a bukmékerségtől kezdve a pénzmosáson át a kaszinó-üzemeltetésig. Bár most szabadult a börtönből, máris újabb nagyszabású üzleten töri a fejét, amely a kaliforniai Santa Anita lóversenypályához kapcsolódik. A terv megvalósítása érdekében összeáll egykori sofőrjével és mindenesével, Gus Demitriouval (Dennis Farina), és melléjük szegődik Turo Escalante (John Ortiz), a sikeres, ámde rossz hírű tréner is. Mindeközben egy idősebb tréner (Nick Nolte) nagy reményekkel neveli a jövő díjesélyes telivérét, míg egy négyfős, megrögzött szerencsejátékosokból álló baráti társaság együtt próbálja megcsinálni a szerencséjét – azzal, hogy a nap hat futamából mind a hatot megteszik.

A Befutó főszerepére igazi nagyágyút, a kétszeres Oscar-díjas Dustin Hoffmant sikerült megnyerni, akinek ez az első igazi tévés főszerepe; korábban csak vendégsztárként bukkant fel néhány sorozatban. Mellette olyan színészekkel találkozhatunk, mint Dennis Farina, Nick Nolte, Jill Hennessy, John Ortiz, Kevin Dunn, Richard Kind, Jason Gedrick, Ritchie Coster, Ian Hart, Tom Payne, Kerry Condon vagy Gary Stevens.

A Befutó első epizódja a hivatalos amerikai premier másnapjától, január 30-tól elérhető az HBO GO-n és az HBO On Demanden. Az újabb részek hétfőnként kerülnek be a filmtárba.

Az HBO február 6-án (hétfőn) tűzi műsorára a sorozat első részét szinkronosan, majd szerdán feliratosan. Az újabb részek hétfő esténkét szinkronosan, szerdánként pedig feliratosan kerülnek adásba.

Címkék

HBO Pressroom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!