Hírek Sorozat

Egyéves az RTLII

RTL IIA tavaly október elseje nagy nap volt az RTL Csoport életében: új sorozatokkal, önálló híradóval, prémium saját gyártású műsorokkal elindult az RTLII.

Az RTLII a születésnapot újabb sorozatokkal és saját gyártású műsorokkal ünnepli. A vihar című mexikói telenovella október 8-án indul, míg Kiefer Sutherland drámasorozata, az Érintés október 13-án rajtol a csatornán. Máté Krisztának új műsora indul Az első millióm címmel, mely október 9-től, szerdánként lesz látható. Sőt, Magyarország népszerű valóságshow-ja, a Való Világ is hamarosan beköltözik az RTLII nézőinek mindennapjaiba.

A csatorna számos saját műsorral büszkélkedik. Minden hétköznap késő este jelentkezik a csatorna önálló híradója Rábai Balázzsal. A napi politikai, közéleti eseményekkel hangsúlyosan foglalkozó híradás fokozatosan a csatorna húzóműsorává vált a 18-49 éves korosztály körében.

Rendhagyó tanácsadó műsor a Gazdálkodj okosan!, de népszerű a csatorna Segítség, bajban vagyok című problémamegoldó sorozata is. Az RTLII-n született újjá a Forró nyomon Máté Krisztával, illetve ide költözött a Heti Hetes című szórakoztató műsor. A Péntektől Péntekig heti bulvármagazint Istenes Bence vezeti, ahogy az X-Faktor háttérműsorát, az AfterX-et is.

Az RTLII eddigi legnagyobb sikere az idén márciusban és áprilisban futott Szombat Esti Láz 4. szériája. A népszerű showműsor átlagosan 10,3%-os közönségarányt ért el a 18-49-es célcsoporton belül. Utolsó adását a teljes lakosságból 676 148-an látták.

Avatar

Sajtoklub.tv

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés