Hírek Sorozat

Elvetemült kockák, altesti poénok – megérkezett az Így neveld a faterod

igy_neveld_a faterod

Seth MacFarlane az elmúlt években szétesett családfők garmadáját hozta el a tévéképernyőkre: a Cleveland Show és a Family Guy is fityiszt mutatott a klasszikus apa, anya, gyerekek modellnek. A nagy nevettető most a Comedy Central új vígjátéksorozatában, az Így neveld a faterodban is megmutatja az élet humorosabb oldalát. MacFarlane egyik kedvenc színésze, Seth Green játssza a főszerepet a szitkomban, amelyben feltűnik a Family Guy legendás Consuelája is, hús-vér emberként!

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Family Guy és a Cleveland Show készítőitől érkezik a Comedy Central újdonsága június 8-án a magyar képernyőkre. Az Így neveld a faterod szemtelen, meghökkentő és minden társadalmi konvenciót felrúg. De Seth MacFarlane csapatától mi mást várna az ember? A sorozatban Seth Green a kreatív, csajozós, balfék Eli-t alakítja, aki társával, az üzleti életben és a számok világában jól boldoguló Warnerrel (Giovanni Ribisi) küzd azért, hogy befusson a videójáték iparban. A tervek azonban kártyavárként dőlnek össze, amikor váratlanul mindkettejük apja feltűnik a színen.

Az öregek pedig legalább olyan bénák, mint gyerekeik, Peter Griffin hozzájuk képest igazi példakép alkat. Egyikőjük folyton a tévét lesi, a kanapén él és chipsszel tömi magát, a másik pedig 50 felett is azon dolgozik, hogy végre beindítsa a karrierjét. Hiába bútoroznak fiaikhoz, az élet nagy gondjai nem oldódnak meg, sőt, inkább egymás hétköznapjait teszik pokollá.

A Dads producerei évek óta erősítik Seth MacFarlane kreatív csapatát, így nem meglepő, hogy a Family Guy és a Ted legjobb poénjai köszönnek vissza a szitkom 18 epizódjában. A Comedy Central újdonságában van szexi, de túl okos asszisztens, aki titokban saját magának ad fizetésemelést, de megismerhetjük Ednát a kotnyeles takarítónőt is, aki pont olyan, mint a Griffin család Consuelája. Az illegális bejárónő megelevenedik a képernyőn, nem tágít Eli házából, amíg nem porolta le a grillcsirkét. Edna üde színfolt a folyton zsörtölődő öregurak között és nem kevés poént bír el, ahogy töri az angolt és a tányérokat.

Június 8-án a magyar humorcsatornán, a Comedy Centralon is bemutatkozik az erős poénokkal operáló Így neveld a faterod, melyet 2013-ban a People’s Choice Awardson a legjobb új vígjátéksorozat kategóriájában jelöltek.

Polgári Lilla

Jelenleg elsős kommédiás mesterszakos hallgatóként az ELTE padjait koptatom. Két szenvedélyem van: a filmek és az írás, így e kettő kombinációjából indultam el az újságírói, de különösképpen a kritikusi pálya felé. Nem lehet elég korán kezdeni: családi beszámolók szerint 4 évesen a Schindler listáját néztem újra és újra, akkor még szerény (ám mai napig őrzött) VHS-gyűjteményünk egyikén. Ma már a sorozatok is jelentős szerepet töltenek be (izé, sok időt vesznek el); sok esetben vészesen függő lettem.

Filmek: vegyesen. Igyekszem bepótolni a klasszikusokat, bár ahogy haladok, kezdek rájönni, hogy arra egy élet is kevés. Legközelebb talán Tim Burton „korai” filmjei (a Nagy hallal bezárólag) állnak, valamint mindenféle kifordított mese (A herceg menyasszonya, Csillagpor, Leharcolt oroszlánok). A 3D-t nem szívelem, viszont általa a nagy vásznon tekinthetek meg filmeket, amik anno kimaradtak (Toy Story 1-2., Titanic, idén Jurassic Park). Mert minden moziban az igazi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés