Hírek Sorozat

Érkezik a FOX csatorna!

The Bridge

fox logóA FOX International Channels zászlóshajójaként ismert szórakoztató csatorna, a FOX február 1-jén indul Magyarországon. Olyan világhírű sorozatok is érkeznek vele, mint a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, a 24: Live Another Day, A Simpson család és a The Bridge.

A világ vezető, általános szórakoztató csatornája, a FOX 2014. február 1-jén Magyarországra érkezik. A csatorna műsora a hét minden napján, reggel 6-tól éjjel 2-ig lesz látható, elsőként kizárólag azon nézők számára, akik a Telekom digitális televíziós szolgáltatás családi csomagjára előfizetnek.

Mint a világ összes FOX csatornája, a magyarországi is a FIC márkaarculatának szellemében, ám a helyi igényekhez igazítva jelentkezik – írja a közlemény. A FOX indulásával olyan díjnyertes sorozatok juthatnak el Magyarországra, mint a Robert Kirkman képregénye alapján készült The Walking Dead; a Leonardo Da Vinci élettörténetén alapuló, David S. Goyer nevével fémjelzett Da Vinci démonai című történelmi-fantasztikus film; vagy az amerikai-mexikói határon játszódó thriller, a The Bridge Diane Kruger és Damián Bichir főszereplésével (az A híd című skandináv sorozat remake-je).

A FOX a 20th Century Fox olyan új sorozatait is elhozza a magyar nézőknek, mint a 24: Live Another Day, Az Álmosvölgy legendája, a Crisis, A Simpson család és a The Crazy Ones Robin Williams és Sarah Michelle Gellar főszereplésével. Ezen kívül a csatorna műsorán látható lesz még a hazánkban is ismert sorozat, az Így jártam anyátokkal az első évadtól kezdve. A nézők a FIC dokumentum jellegű filmjeivel is találkozhatnak: ilyenek az Egyesült Királyságban készült életmód-sorozatok, a Luxus orosz kivitelben és a Légy férfi! is.

The Walking Dead
The Walking Dead

Rendkívüli izgalommal tölt el, hogy elhozhatjuk a FOX csatornát az eredeti, áttörő és exkluzív sorozataival együtt a magyar rajongóknak” – mondta Carlos Ortega, Közép- és Kelet-Európai régióért felelős vezérigazgató-helyettes. – „Legújabb közönségünk olyan világszínvonalú tartalommal találkozhat a csatornán, amely a magyar nézők igényeinek megfelelően kerül adásba. Mint az összes csatornánknál világszerte, úgy tesszük vonzóvá a magyar nézők számára filmjeinket, hogy mindeközben nem veszik el azok valódi lényege.

Az új csatorna indulása a FIC stratégiájának részét képezi, azaz célja a vállalat zászlóshajójaként ismert FOX márka elterjesztése Európa-szerte. Ennek nyomán a FOX olyan európai országokban kezdte meg adását, mint Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Görögország, Oroszország, Fehéroroszország, Moldávia, Észtország, Lettország, Litvánia, Norvégia és Nagy-Britannia. Magyarországon a FOX igyekszik betölteni az űrt, amely eddig az általános szórakoztató csatornák hiányából fakadt – írja a közlemény –, s mint új résztvevő, szorosan illeszkedik a régió FIC csatorna-portfóliójába a National Geographic Channel és a Nat Geo Wild műsorai mellett.

Crespo Rodrigo a csatorna hangja

Így jártam anyátokkal
Így jártam anyátokkal

Crespo Rodrigo lett a február 4-én hazánkban is elinduló világszerte ismert tévécsatorna hangja: ő mondja alá a FOX összes filmelőzetesét és ajánlja a nézőknek a bemutatásra kerülő díjnyertes sorozatokat.

A Jászai Mari Színház, Népszínház igazgatója több filmben és sorozatban szinkronizált, ez a mostani azonban egy teljesen más jellegű feladat: „Nagyon örültem, hogy rám esett a FOX választása, és nagyon várom a csatorna indulását. Ez számomra egy újfajta szakmai kihívás, itt ugyanis nem egy sorozatszereplő bőrébe kell bújnom, mint a szinkronnál, hanem egy-egy filmelőzetes vagy ajánló során azt kell hangban visszaadnom, amit maga a csatorna képvisel. Nagyszerű filmek és sorozatok érkeznek magyar nyelven a nézők elé, én a magam részéről a Da Vinci démonaira vagyok a leginkább kíváncsi” – nyilatkozta Crespo Rodrigo.

A FOX International Channels-ről

The Bridge
The Bridge

A FOX International Channels (FIC) a 21st Century FOX nemzetközi multimédiás vállalkozása, mely több mint 300 szórakoztató, sport-, életmód-, ismeretterjesztő és mozicsatorna kizárólagos vagy többségi tulajdonosa. A FIC televíziós csatornái – összesen 44 különböző nyelven – Latin-Amerikától Európáig és Ázsiától Afrikáig a világ számos országában elérhetőek. A FIC legfőbb márkái a FOX, a FOX Sports, a FOX Life és a National Geographic Channel. Mozicsatornái, többek közt a FOX Movies, a FOX Movies Premium, a Star Chinese Movies és a Moviecity, melyek televíziós hálózaton és hozzájuk kapcsolódva mobil, non-lineáris és HD platformokon több mint 1,6 milliárd háztartásba jutnak el világszerte.

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya